Kietla päikseprillid, midagi eriti coolidele lastele

Mia sai sel hooajal endale Heveren.ee e-poest kingituseks lausa kolm paari päikseprille. Tundub küll, et mida üks laps teeb sellise koguse prillidega, aga Mia kannab tõesti neid kõiki. Reeglina lasen ma tal endal oma prillide hulgast päeva lemmikud valida. 

Sel korral sai ta endale Kietla RoZZ päiksekad, see mudel ise ei ole küll Hevereni valikus esindatud, aga suurematele lastele on seal olemas mudel BuZZ ja kuni nelja aastastele on saadaval ka ümarad mõmmibeebi päiksekad. Hahha, kui nunnud saavad ühed prillid olla?!

Meil on Miaga kogemus ka Kietla Jokakid prillidega ja need on ka hetkel veel Heverenis täiesti saadaval. Minu postitust neist saad sa lugeda siit

Mõmmibeebid ja Jokakidid on muide 100% purunematud. RoZZ päiksekad vastavad samadele omadustele, mis on Kietla Buzz päiksekad ehk nad on varustatud väikeste kummist lülidega sangadel, mis muudavad prillid eriti paindlikuks ja vastupidavaks.


Kaks paari prille on Mial ka eelmisest aastast alles, sest kõik need prillid on tõesti väga vastupidavad. Kietla raamid ja sangad on mõeldud just väikstele inimestele ning nende uudishimulikule meelele, mis paneb neid kõike testima, painutama, käänama ja pöörama. Ja kukkuma. Prillide maha kukkumist tuleb meil ka ikka päris palju ette, aga siiani ei ole ma tuvastanud neil mitte ühtegi mõra ega kriimu. 

Ehk tegelikult on meil kadunud vajadus Miale igal aastal (või mitu korda ühel hooajal) uusi prille osta. Khmm.. kuigi vajadus omada mitu paari korralikke päiksekaid ei olegi ju tegelikult nii halb. Ok, muidugi juhul, kui neid kõiki ikka kantakse ka. Õnneks on Kõik Mia prillid lisaks vastupidavusele ka üsna suure kasvuvaruga ja sobivad kandmiseks väga-väga paljude erinevate riietega. 


Miks valida Kietla prillid:
  • Suuremate laste prillid on väga-väga vastupidavad tänu lülile, mis võimaldab sangu muretult painutada. Beebide ja väikelaste prillid on 100% purunematud.
  • Nad on väga kerged (13g)
  • Väga painduvad. Beebide prille võib painutada, kuidas aga süda lustib ja ka suuremate laste prillid on väga tugevad ja paindlikud.
  • Prillidel on polariseeritud klaasid.
  • Neil on 3-kategooria päiksekaitse UVA, UVB ja UVC kiirte eest.
  • Nad on varustatud sinise valguse filtriga, mis neutraliseerib nutiseadmete ja ekraanide kahjuliku mõju silmadele.
  • Prillide klaase on võimalik vahetada tavaliste klaaside vastu. Mial selleks vajadust ei ole, aga tore on teada, et see võimalus on olemas.
  • Prillid ei survesta lapse pead ega nina. Mulle tundub tõesti, et need on mugavad ja istuvad tal ees väga hästi.
  • Suuremate laste mudelid püsivad kenasti ka pea peale panduna.
  • Väikelaste prillid on tagant pea ümber kinnitatavad, ning kinnituseks kaasas oleva paelakesega saab neid hõlpsasti ka kaela riputada.
Ma olen üsna kindel, et sinu enda suvise varustuse hulka kuuluvad korralikud päiksekad. Aga kas ka sinu lapse? Kui veel mitte, siis kindlasti soovitan ma valida kohe kallimad prillid, mis on vastupidavate raamidega ja silmale päriselt head ning kaitsevad päikese eest maksimaalsel võimalikul viisil. Odavamad laste päiksekad maksavad viis-kuus eurot, kallimad algavad paarikümnest eurost. Rahaline vahe on tuntav, aga kui pead mitme aasta jooksul vaid ühe paari prille ostma, siis on kokkuvõttes ikkagi mõistlik osta prillid, mis kestavad. Ja on usaldusväärsed.

Ja on nii coolid ja nunnud ja ägedad, ning annavad veel su badass beebi outfitile ka nii palju juurde. 

Vaata väiksest videoklipist ka seda, mis Mia ise oma uutest prillidest arvab:  
Haha, tüdruk väidab seal, et talle meeldib, kui ma teda pildistan. 

Namaste ja varsti on suvi!





Comments

Post a Comment