Biobaula puhastusvahenditabletid - jälle sammuke parema maailma poole

Biobaula puhastusvahenditabletid on KINDLALT üks mu lemmikuid viimase aja uusi avastusi! Tegemist on pisikeste tabletikestega, mille vees lahustamisel saad sa endale pudelitäie puhastusvahendit (750ml). Tabletid on pakendatud paberpakendisse, on ise biolagunevad, taimsed ja sobivad lahustamiseks tavalises kraanivees ehk on pH neutraalsed. 

Kodus peaks olemas olema pudel, kuhu lahus valmis teha. Mina hoidsin alles poest ostetud puhastusvahedite spreipudelid, tõmbasin kleepsud maha, eemaldasin liimijäägid küünelakieemaldiga ja panin pudelite peale teibiribad, kuhu saab kirjutada. 

Mis muud, vesi pudelisse, tablett sisse, natuke ootamist ja võibki koristama hakata.

Kolme tableti täishind on €12.95 ehk ühe pudeli hinnaks tuleb €4.30. Aga soovitan kohe võimalust kasutada ja osta need soodushinnaga €10.95 ehk pudelihinnaga €3.65.


Mina sain endale Heveren.ee e-poest proovimiseks Biobaula Starter kiti ja üldpuhastusvahendi tabletid. Starterisse kuulub kolm erinevat tabletti - üks, millest saab teha klaasipesuvahendi, üks põrandapesu vahendi jaoks ja üks vannitoa puhastusvahendi tegemise tablett.

Juba pärast esimest kasutust olin neist vahenditest väga vaimustatud, aga nende lõhnadega harjumiseks läks natukene kauem aega. Olen juba üsna pikalt äädika-apelsini leotist puhastamiseks kasutanud ja selle lõhnaga nii ära harjunud, et nende vahendite lõhn niitis mu esmalt jalust. Just esmalt, kui nad veel tablettidena olid. Lahustatuna ei olegi asi nii hull, aga lõhn on siiski üsna tugev. 

Täna, kui ma olen juba mitu nädalat neid vahendeid kasutanud, olen ma ka lõhnadega täiesti ära harjunud. Ma tunnen neid, sest nad on tugevad lõhnad, aga nad ei häiri mind enam absoluutselt. Samuti ei tekita nad allergiat (Mia on hästi tundlik) ega aja köhima või muud seesugust, nad on lihtsalt tugevad ja magusad. 

Klaasipesuvahend peseb hästi, ei jäta triipe. Põrandapesuvahend ei jäta põrandale jutte ja peseb hästi. Põrand ei jää libe, ega kuidagi muud moodi ebameeldiv. Ka vannitoa ja üldpuhastusvahendi kohta ei ole mul ühtegi halba sõna öelda. Kasutan neid iganädalaselt ja nad teevad oma tööd täpselt nii, nagu ühed puhastusvahendid tegema peavad. 

Kõiki aspekte (nende pakend + puhastavad omadused) kokku liites on need tabletid tõesti üks väga lahe avastus. Jään neid ka edaspidi kasutama ja olen õnnelik, et meie kodu on jälle sammukese võrra plastivabam!

Vähem plastikut, lihtsam elu!

NB! Loe ka mida arvas Liisa oma blogis Suletudring nende vahendite kohta. Artikli leiad siit. Liisa mulle suureks eeskujuks kodus pakedite vähendamisel.



Comments

Post a Comment