LittleMe tekid ja vannilinad ehk midagi nii nunnut ei ole ma juba ammu näinud! + sooduskood

Mai alguses sai Mia kätte oma LittleMe saunalina ja tekikese. 

Juba üsna ammu mõtlesin ma, et nii vahva oleks, kui tal oleks mingi tore kapuutsiga saunalina. Vaatasin ja uurisin, aga ostmiseni kuidagi ei jõudnud, sest kõik kõrvakestega asjad, mis mulle ette sattusid olid päris beebidele ja väga väikesed. Ja olemas oli tal juba ka üks pontšo lõikega päris armas vannilina, aga sellega on see jama, et see ei kuivata hästi. Laps oli vaja enne ikka tavalise rätikuga kuivaks nühkida ja alles siis sellesse rätikusse panna. 


Kuidas me LittleMe-ga üksteist leidsime?

Kõik algas sellest, et mu sõbranna Kaija kinkis mulle sünnipäevaks LittleMe taaskasutatavad näopuhuastuspadjakesed. Siis läksin ma kohe kodulehele vaatama, et mis vahvaid asju sealt veel leida võiks. Teadsin varasemalt, et tegemist on päris beebidele mõeldud veebipoega ja beebi puudumisel ei olnud ma kunagi täpsemalt asjade valikusse süvenenud. 

Nüüd süvenesin. Mul jäi kael kangeks ja tuli beebiisu peale, sest ma nägin nii imeilusaid ja stiilseid (ka kangast) lutikette, musliinlinasid ja beebitekke. Ja vannirätikuid ja beebipesasid... ma reaalselt armusin kohe sellesse, et kõik LittleMe asjad on väga kenad, malbed ja skandinaavialikult stiilsed. Neil ei ole midagi ülearust ja värvid on maitsekad ning ilusad. Ja kõrvadega tekikesi ja vannilinu saab ka kahe-kolme aastastele sobivates mõõtudes!

Ja hinnad, need on väga mõistlikud! Minu arvates ideaalne koht katsikukingituste ostmiseks või oma beebile esimeste asjade soetamiseks. 

Edasi. Kui olin juba mõnda aega neid näopuhastuslapikesi kasutanud kirjutasin ma LittleMe Instagrami, kui väga mulle nende padjakesed meeldivad (need on muide valmistatud tootmisjääkidest ja mulle meeldivad ju kõik asjad, mis on valmistaud millestki, mis muidu ära visataks) ja me jäime poe perenaisega juttu ajama. Me oleme temaga tegelikult vanad tuttavad, viimati kohtusime küll jämedalt öeldes kümme aastat tagasi, aga väga vahva oli jälle veidikene juttu ajada ja üksteisest midagi kuulda. 

LittleMe vannirätik on hästi pehme ja mõnus ja piisavalt suur (100x100 cm), et laps sinna üleni sisse mässida ja pärast vanni soojas hoida. See kuivatab väga hästi ning on lisaks ülemõistuse nunnu. Ma tahan iga kord, kui Mia vannist tuleb pilti teha, sest ta näeb selles rätikus lihtsalt niiiiii armas välja. Hmmm... ja temalt tuleb alati sama vastus: "Emmee, ei tee pilti!"


Kõrvadega tekike (100x100 cm) on Mia lemmikpleed. Hahhha, miks meil üldse lemmikpleedid on? Minu lemmik on Marati pleed ja ma ei luba sel põhjusel Mial sellega mööda tuba ringi tuuseldada. Tahan, et see oleks alati kenasti kokku pandud, plekivaba ja mu käeulatuses. Nüüd, kui Mia oma kõrvakestega pleedi kätte sai, ütles ta mulle üsna konkreetselt, et see on tema lemmikpleed ja mina ei saa sellega mängida. Sellest on muidugi väga kahju, sest see tekike on tõeliselt armas ja teinekord on mul endal ka tahtmine selle serva alla pugeda. See on nii soe ja pehme ja ka täiesti lõpp, kui armas.

Ma kujutan elavalt ette, kui mõnus oleks see pleed soojal augustiõhtul lapsele terrassil ümber panna ning tähesadu vaadata ja ritsikate laulu kuulata... Oh, jälle pean selle välja ütlema, kui väga ma Eestisse igatsen.

Meil hetkel aeda ja terrassi ei ole, aga rõdu ajab ka päris hästi asja ära. Ja lootus suve lõpuks Eestisse jõuda on ju ka ikkagi reaalselt olemas. 

Mõmmikõrvadega musid!

NB! Kui vaatasid LittleMe.ee lehte ja tekkis huvi sealt mõni katsikukink osta või oma musirullile midagi soetada, siis kasuta kindlasti ka koodi MARI15 ja saad juuni lõpuni tervele ostukorvile 15% soodustust! 





Comments