Mu tühi pea, paar filmisoovitust ja simasama* mõtted

Mul on viimastel päevadel hästi raske keskenduda ja oma elust rääkida. Tegelikult, mul ei olegi eriti midagi oma elust rääkida... Mu elu seisab hetkel leinas ja Eestisse lendamise ootuses. Ja üldse on selline tunne, et kõik hea on alles ees, aga kui kaugel ees, vot seda ei tea. Just see teadmatus tüütab mind kõige rohkem.

Appi, see kõik kõlab nii halvasti. Nagu mul oleks üdini halb olla ja ma istuks päevad läbi käed süles ja silmad vesised. Silmad on tihti vesised küll, aga mul on ju singirullid, kes mu tuju ikka üleval hoiavad ja kelle pärast ma ka ise tahan natuke rohkem teha, kui lihtsalt eksisteerida ja oodata. 

Me käime palju jalutamas, teeme head (ja tervislikku) süüa ja ma käin endiselt ka jooksmas. Me vaatame palju filme ja loeme veel rohkem raamatuid. Kirjutan hetkel ka koostööpostitusi valmis, sest nende kirjutamine aitab mind. Need aitavad mul keskenduda.

Kiire filmisoovitus ka sulle: "Hunt for the Wilderpeople", "Captain Fantastic", "Jojo Rabbit", "Coffee & Kareem" ja "The Lovebirds". Hahha, ja mulle meeldis hiljuti vaadatud filmidest ka "Isn't It Romantic", aga vist ainult sellepärast, et mulle meeldib väga Rebel Wilson. Silver ei arvanud sellest filmist mitte midagi. Vähemalt mitte midagi head. Lemmik neist kõigist on "Jojo Rabbit".

Lisaks filmide vaatamisele ma ka koristan ja sorteerin viimasel ajal hästi palju. No, ja vaatan ka samateemalisi dokke, aga nende soovitused kirjutan ma alles siis, kui olen iseennast juba rohkem asjaga kurssi viinud. 

Ühesõnaga, ma hoian oma mõtteid ohjes. Abiks on mulle Marie Kondo, minimalism ja igasuguse keskkonna säästmise ning kokkuhoiuga seotud blogid ja filmid ehk ole valmis, et neist asjadest hakkan ma nüüd tõenäoliselt veel rohkem tuututama, kui siiani. 

Täna olid vanaisa matused, puhka rahus vanaisa! ♡

Ja sina ole musi!

*simasama = Mia keeles niisama


Comments