OMA Care lastele mõeldud kehahooldusvahendid - nii head ja nii ilusad, ja taastäidetavad!

Ajee! Juba päris tükk aega tagasi sai Oma Care valmis ka spetsiaalselt lastele mõeldud kehahooldussarja. Kuigi mina kasutasin Oma täiskasvanute dušigeeli ka Mia pesemiseks. Ka need on Omal väga õrnad ja malbe lõhnaga ning sobivad ka väga-väga kuivale nahale. 

Aga laste sarjast. Väike Mia sai endale proovimiseks lavendlilõhnalise šampooni, vanilje ja apelsini dušigeeli ja avokaado kehakreemi.

Kõigepealt tahan ma kiita seda šampooni. Täielik ime on see, et Mia tuleb vannist välja mega mopipeana ja ma ei kammi ta juukseid pärast pesu märjana ning need kuivavad ise väga siledateks ja sirgeteks ja pusavabadeks. Ma ei tea, kuidas see võimalik on, aga lasin Silveril ka jälgida ja nii on, see šampoon teeb Mia juuksepusadega imet. Ta juuksed jäävad pärast pesu väga hästi kammitavad ja pehmed. Loodan, et ikka teistel lastel ka, mitte ainult Mial. Hahha, vot, nüüd oleks hea, kui oleks mitu katsealust last. Ka Silver kasutab seda šampooni, tal küll pusadega probleemi ei ole, aga ta on ikka väga rahul.

"Iga ostu eest tehakse annetus OmaGive Sihtasutusele, mis aitab abivajavaid perekondi ja organisatsioone. Aitäh!"     - Oma.care

Ka dušigeel on väga mõnus. Lõhnalt on see väga-väga tagasihoidlik ja kohe tundub selline väga pehme ja õrn. Vabalt kasutaks seda ka vastsündinud beebi nahal. 

Avokaadokreem tegi Mia naha esialgu väga siidiselt pehmeks ja siledaks, aga kahjuks pikemal kasutamisel ei avaldanud see jälle eriti mõju. Mulle tundub, et Mia nahk harjub hästi kiiresti osade (just õli baasil) kreemide ja vahtudega ära. Esialgu tundub, et maailma parim asi ja siis kahe nädala pärast ei aita enam üldse... Teen nüüd selle kreemiga väikese pausi ja proovin siis mõne nädala möödudes uuesti. 

See kreem ise on esiteks väga erilise lõhnaga ja kindlasti vajab see lõhn esmalt harjumist. Hahha, juba lõhnast on tunda, et tegemist on looduskosmeetikaga. Teiseks on see väga tummine ning ma soovitan seda kehale korraga vähe panna. Ta sulab keha soojusega kiiresti ja on väga hästi laiali määritav.

Hmm, on vist aru saada, et ma olen ka ise seda juba päris mitu korda kasutanud. Tõesti meeldib mulle see kreem ja loodan, et saan ka Miale seda veel kasvõi ajutise leevendusena aeg-ajalt nahale määrida. 

Ja minu suur imetlus ka kreemi klaaspakendile!


Ka Oma laste kehahooldusvahendid on Omale iseloomulikult head. Kõik asjad on väga mõnusalt malbete või looduslike lõhnadega (või lõhnatud) ja nii hästi toimivad. 

Rõõm. 

Rõõm on teha koostööd selliste Eesti brändidega! 

Oh, ja need oma pakendid! Oma pakendid saavad minult alati stiili eest kümme punkti kümnest. Nii minimalistlikud ja stiilsed. Nii väga meeldivad!

Ja kui juba pakenditele jutt läks, siis pean jälle ka ära mainima selle, et paljusid Oma tooteid (k.a lastesarja tooteid) on võimalik nende esinduspoes taastäita ja sinna saab ka kõik nende pakendeid tagastada! 

Musid ja hoolime omadest! Ja maailmast! 💚






Comments