Lummav Muulin - imelistest kleitidest kaunite kodutekstiilideni, fotoseeria meist Miaga (ja Miades) käbisid korjamas

Nüüd, kui ma olen kohe eriti suure huviga erinevaid Eesti rõivatootjaid uurima ja avastama hakanud, avanes mul võimalus teha koostööd Eesti brändiga Muulin. Me saime Miaga kingituseks imearmsad kleidid, mille nimeks on ka Mia. Minu Mia on roosa ja Mia sai endale valge Mia kleidi. 

Muulini riided on valmistatud linast või/ja puuvillast ja nende tootmisel jälgitakse jätkusuutlikku ja jääkidevaba tootmisprotsessi! Mul jäi reaalselt rõõmust suu lahti, kui seda lugesin. Muulini lasteriiete valikus leidub asju sitsi-satsi armastajatele, aga ka sellistele minu moodi lihtsuse nautijatele. Ainult vaata neid kleidikesi, sealt leiab iga pisike neiu endale just selle sobiva! Naiste riideid on Muulini valikus vähem, aga jällegi on valik selliselt üles ehitatud, et kõik leiavad midagi. Seal on erinevat varrukat, õlapaela, pikka ja lühikest seelikuosa. 


Pakki avades olin ma väga-väga elevil, sest juhuse või ebaõnne tõttu tulid need kleidid meile täpselt kuu aega, nii kaua ei veel ükski pakk mulle Eestist tulnud. Tõesti oli pikk ja ärev ootamine, aga kindlasti seda väärt! 

Kuuma ilmaga tundusid kleidid juba pakist võttes jahedad ja mõnusad. Proovisime neid kohe selga ka ja mõlemale istuvad need nagu valatult. Eriti armas, et Muulin pakub võimalust emadel-tütardel end ühtemoodi riietada! Mulle meeldib väga Miaga ühtekas olla, ja tean, et veel paljudele emadele on see meeltmööda. 


Eile panimegi me oma kaunid kleidi selga ja läksime Margiti saarele piknikku pidama ja ujuma. Miale võtsin veel varuriided ka kaasa, et söögiajaks talle mõni teine kleit panna. Hahha, ei tahaks ju, et ta oma lumivalgele kleidile esimesel kandmisel plekid peale ajab. 

Muulini Mia kleidid on 100% linased ja neil on kahekordsest kangast rinnaosa, naiste suvekleidil on minu arvates eriti suur boonus, et seda saab kanda ka ilma rinnahoidjata. See on täpselt õige kuumade ilmade kleit - avar, piisavalt kattev ja õhku läbilaskev.

Lisaks kleitidele on Muulini valikus ka linased kodutekstiilid. Ka neid jäin ma päris pikalt uurima, sest meil seisab ju oma kodu sisustamine varsti ees. Muulini puhas ning lihtne joon ja natukene maakodulik hõng on just see, mida me oma uude koju luua tahame. Kindlasti lähen uuel aastal sellele lehele tagasi ja siis juba mitte ainult vesistama!


Ma olen tõeliselt õnnelik ja tänulik, et me Muuliniga üksteist leidsime! Nende loodavad riided ja ka kodutekstiilid on just sellised, nagu mulle meeldivad - lihtsad, seejuures väga kvaliteetsed ja luksusliku tundega, ning mis väga oluline - nad on ajatud ja handmade in Estonia.

Musid ja juba neljapäeval jõuame me Eestimaale!













Comments