Nädalavahetus Haapsalus ja meie puhkuse/elu update

Ma isegi ei arvuta enam, kui kaua me juba Eestis olnud oleme. Aeg on läinud meeletu kiirusega ja me oleme juba niiii palju asju ära teha jõudnud. Oleme õnnelikud ja rõõmsad ja hakkame vaikselt tagasilennu pileteid vaatama. Muidugi kuni 16. augustini oleme me 100% Eestis, aga mis ja kui kaua edasi, see alles selgub. Või noh, ma pean selle lihtsalt ära otsustama.

Sellest on kahju, et Silveri puhkus sai juba eelmise nädala lõpus läbi ja ta sõitis reedel tagasi Budapesti. Õnneks jõudsime me enne käia Kaija juures pildistamas, sellest kirjutan ma varsti eraldi ja näitan pilte ka. Aga jah, tegelikult jõudsime me kõik koos just nii palju asju ära teha, kui planeeritud oli. Ja rohkem ka. 


Silver läks ära ja meie sõitsime Miaga (tagasi) Haapsallu. Haapsalu on ikka üks imeline linn. Kui sa ei ole siin veel või ammu käinud, siis tule kindlasti! Nii tegid ka juba teised meie sõbrad, eelmisel korral, kui me siin olime tulid Heili ja David lastega Haapsalut vaatama ja sel korral võttis selle tee ette Eneli koos oma tütre Aileenega. 

Meie plaan oli selline, et nad tulevad laupäeva hommikul, Eneli teeb kiirelt minu ja Kadri juuksed korda ja siis hakkame tsillima. Käime mängukal ja söömas ja õhtul teeme end ilusaks ja läheme linnapeale. Kõik läks plaanitult, välja arvatud see viimane osa. Ilusad oleme me muidugi ka ilma lainerijoone ja peokleidita, aga diivanist kahjuks sel korral me kaugemale ei jõudnudki ning kuurortlinna ööelu Enelile tutvustamine jääb juba järgmiseks korraks. 


Mina olen käinud Haapsalus regulaarselt juba peaaegu 15 aastat. Mu õde leidis endale (hahhahaa, pean kohe ära mainima, et rate.ee kaudu) Haapsalu mehe ja kolis siia elama. Mõne aasta pärast tuli ka mu sõbranna Reelika ajutiselt Haapsallu, õppima ja ühikasse elama ehk mul oli veel põhjuseid nädalavahetuste Haapsalus veetmiseks. Siis olid muidugi meie teed ja teod teised, õhtul ikka Aafrikasse ja pidudele. Päevad olid lühemad, ööd pikemad.

Nüüd on päevad pikemad ja ööd ikka sama lühikesed. Hahha, ikka istusime pea kella kaheni ja lürpisime veini, ajasime juttu. Nii tore oli! 

Ja oma juuksed sain ma lõpuks maha lõigatud ja keratiinhoolduse lasin ka teha. Nüüd kuni homseni ei tohi sellepärast pead pesta, aga siis kui pestud, siis teen uuest soengust natuke paremaid pilte ka. 

Olen nii rahul, tunne on kerge ja mõnus ja uus.

Eile, enne, kui Aileene ja Eneli hakkasid Tallinnasse tagasi sõitma käisime Haapsalu minirongi Peetrikesega sõitmas. See oli nii vahva, ja soovitan väga teha ära esimese asjana, kui Haapsallu tulla. Sellelt rongilt saab hästi mõnusa ja kiire ülevaate Haapsalu linnast, selle ajaloost, näed linna ja saad ideid, mida veel Haapsalus näha-teha võiks. 

Mina soovitan kindlasti peale Peetrikese ka Kallis Mari aurupaadiga sõitma minna (sel aastal see küll kahjuks ei sõida) ja Aafrika ranna mänguväljakul mängida. Ja käia kohvikutes ja pisikestes poodides ja kaltsukates ja üldse igal pool jalutada ja uudistada ja uurida. 

Haapsalu on lihtsalt nii ilus ja sõbralik linnake!

Näeme jälle ja me hakkamegi Miaga ka pakkima, et Haiba sõitma hakata!












Comments

  1. Lähme homme Haapsallu ja täiega tahaks teada kust sellist bowl'i saaks :D
    Mul ka mingi mega teema Haapsaluga - minu jaoks on ta nagu väike Itaalia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See bowl on Lime Streetfoodist ja oli tõesti mega maitsev! <3

      Delete

Post a Comment