Eesti peeglid ja minu selfied

Olen kuulnud, et peeglid salvestavad endasse seda, mida nad peegeldavad. Mulle meeldib uskuda, et minu peegelpilt ja klõps kaamera või telefoniga andis nendesse peeglitesse juurde rõõmu, armastust ja head tunnet.  ☆ミ

Miks ma neid selfiesid teen? Ka seda ikka armastusest, rõõmust ja heast tundest. Armastusest enda vastu, rõõmust, mida tekitab erinevates kohtades viibimine ja heast tundest, mida kaks eelnevat minus esile toovad.

Ja vist on see saanud mulle ka oma käimiste dokumenteerimise viisiks, mul on juba ammustest aegadest palju erinevatest peeglitest klõpsatud selfiesid.

Mis muud, (enese)armastust!

Otsingu tulemused

Veebiotsingu tulemusedOtsingu tulemused

Veebiotsingu tulemused


✧Otsingu tulemused

Veebiotsingu tulemused


Otsingu tulemused

Veebiotsingu tulemuseComments