Eile Aafrika rannas, natuke juttu ja mõned pildid

Oleme endiselt Miaga Haapsalus ja käisime eile Kadri, Tiina ja lastega Aafrika rannas. Seal on hästi mõnus, seal on mänguväljak, pingid, kivid, merekohin ja linnulaul. Linnuvaatlustorn on ka, aga seal me ei käinud. Seal on veel park ja jätsiputka ja kena promenaad, mis kulgeb mööda Kuursaalist, päikesekellast ja jääkarust ning läheb kuni Promenaadi Hotellini välja. 


Aga tagasi Aafrika randa.

Kui tavaliselt mängivad Mia, Kristjan ja Lisbeth seal mänguväljakul, kiiguvad kiikedega ja turnivad turnikatel, siis eile hakkasid nad piraate mängima. Kristjan oli võtnud kodust kaasa puust mõõga, ja sellest piisas, et neil fantaasia lendu läheks. Korraga muutus rannas olev suur kivi piraadilaevaks ja põõsa alt leitud roosast pallist sai aare. Mänguväljaku ääres ilutsevad puust krokodill ja hüljes andsin nende mängule veel hoogu juurde ning tunnid läksid lennates. 

Meie istusime Kadri ja Tiinaga rannas, söötsime sääski ja ajasime juttu. Nii tore oli vahelduseks istuda ja mitte midagi teha (ainult sääski minema vehkida) ja kaasa võetud smuutisid rüübata. Nii hea oli lapsi koos mängimas vaadata, ja jälle mõtlesin, et ikka nii väga ootan päriseks Eestisse kolimist. 

Jah, ootan Eestisse kolimist, aga ootan ka Budapesti lendamist väga! Juba uuel nädalal läheme. Ja juba varsti kolime.

Ole musi!
















♡ 

Comments