Faith in Nature šampoonid, palsamid ja dušigeelid - imeline sisu, suured pudelid ja head hinnad.

Nii-nii, mul oli lausa lust Eestisse tulla. Mind ootas siin nii palju ilusaid ja armsaid pakikesi ja testimist ootavaid tooteid. Eriti, ja ehk isegi eriti skeptiliselt, ootasin ma Faith in Nature tahke šampooni testimist. Kui oled erinevaid tahkeid šampoone proovinud, siis ma arvan, et sa tead, kui raske on just seda õiget leida. 

Muidugi ka vedelate šampoonide kasutamist ootasin pikisilmi.

Ja oh, kui palju erinevaid Faith in Natute šampoone, palsameid ja dušigeele on Mediron.ee velikus! Ma kujutan ette kui head need lõhnad on, minu proovitud rosmariin ja draakonvili on tõeliselt head ja nagu päris! 

Näiteks greibi/apelsini või seedripuu?! Kõlavad imeliselt, eks?! Ja kuidas küll lõhnab lavendli-geraniumiga šampoon? Hahha, lavendel on küll ju tuttav, aga mis see geranium on ja kuidas see veel lõhnab? Dr. Google aitab: "The typical, "basic" geranium smell, however, is green and slightly peppery." Geranium on eesti keeles kurereha ja Dr. Wikipedia aitab ka: "Kurereha on taimede perekond kurerehaliste sugukonnas". Vot nii.

Faith in Nature sarja kasuks räägib veel kindlasti see, et pudelid on mõnusalt suured ja neist jätkub kogu perele. Lisaks on hind väga mõistlik, ühe 400ml šampooni hind on €7.95. 

Minu märkmed:

1. Tahke šampoon - väga hea, aga väga tugeva lõhnaga. Juustesse lõhna ei jää, aga pakki saades oli just selle lõhn eriti tugevalt tunda. Papp pakendis. Mugav käes hoida, hea kujuga. Esialgu raske "käima tõmmata", aga kui vahutama hakkab, siis korralikult. Peseb hästi. Kui oled selle juustest hoolega välja loputanud, jäävad juuksed kerged ja mõnusad. Kasutasin ka palsamiga (Rosmariini) koos ja väga puhas ja kerge tulemus. 

Soovitan seda tahket šampooni väga!

2. Draakonvilja dušigeel - Sama imelise lõhnaga nagu see tahke šampoon. Hahha, ja peseb kenasti ka. Dušigeelide kohta on nii raske midagi öelda... Ja ei kuivata nahka ka. Tõesti on hea pesuvahend ja suur pudel on ka nii mõnus!

3. Rosmariini šampoon - jälle nii hea lõhnaga, nagu päris rosmariin! Peseb juuksed hästi-hästi puhtaks, Kadri proovis ka ja ütles, et isegi krudisevaks tegi, et kindlasti on vaja palsamit peale panna. Sobib ka õrnale peanahale.

4. Rosmariini palsam - Juuksed jäävad hästi mõnusalt silded ja juba pesemise ajal on tunda, et nad on pehmed ja hästi kammitavad. Väga-väga hästi toimiv palsam!

5. Šampoon õrnale peanahale (ilma lõhnata) - Selle šampooni valisin ma selle järgi, et Eneli ütleb alati, et šampoon vali peanaha järgi ja palsam juuste järgi. Nii ma siis valisin ja olen sellega väga rahul. Vahutab hästi, peseb hästi. Ilma palsamita jäävad juuksed natuke takused, aga nii on mul tegelikult suht iga šampooniga. Mina kasutan koos oma rosmariini palsamiga. 

Imeline! 

Jälle üks tore ning soodne valik, mis on julmusevaba ja vegan. Ja igaüks leiab kindlasti nende lõhnade hulgast enda juustele ja peanahale sobiva. 

Ma ise, ja ka mu õde Kadri ütles, et ka tema, jääb kindlasti neid šampoone ja palsameid edasi kasutama!

Musid! 





Comments