Eestis müüdavad Flaya julmusevabad parfüümid! ehk enneolematu õnn ja hea lõhn

Kuidas leida endale lõhnaõli, kui soovid vältida loomtestitud tooteid? See ei ole lihtne ülesanne ja usun, et nii mõnigi, kes muidu eelistab cruelty free kosmeetikat teeb lõhnaõli kohas erandi. Aga mina mitte, mina pigem valin mitte lõhnamise. Pärast lapseootust ja Mia beebiiga ei ole ma üldse lõhnadega harjunud. Ma ei kannata enda küljes liiga tugevaid parfüüme, või liiga kaua püsivaid lõhnaõlisid. 

Ehk siis, mulle ei sobiks enam kindlasti bossid-diorid-armanid. 

Ma tahan, et parfüüm ei varjaks ära minu enda lõhna, vaid rikastaks seda mõnusate aroomidega loodusest. 

Pärast päris pikki tulutuid otsinguid ja ka paari lõhna proovimist olin ma ikkagi üsna nõutu. Ma ei olnud leidnud endale seda õiget lõhna, mida veel ja veel juurde osta, ning pidevalt kasutada. Muidugi ei andnud ma alla ja otsisin edasi ja keerasin endale ise kodus lõhna rullikuid kokku jne. Aga see pole ikka päris see, lõhnaõli kasutamine on minu arvates selline pisike luksuslik nüanss, mis rikastab me argipäevasid.

See lisab ellu nagu natuke maagiat!

Nii. Siis (juba päris kaua aega tagasi) sain ma oma kalli koostööpartneri Heveren.ee e-poe esindajalt kirja, et õige pea on nende valikusse tulemas Šotimaal valminud Flaya parfüümid ja et ma võin endale nende seast proovimiseks meelepärase välja valida. Ühte ma valida ei suutnud, sest kirjelduse järgi on ikka üsna raske seda otsust langetada, aga õnneks on neil neid lõhnasid ka pisikestes (10ml) pudelites, et enne suurema (30ml) tellimist saab väikestega nende sobivust proovida. 

Mina valisin If... ja Imagine parfüümid. 

Kui e-poes oleva kirjelduse järgi oleksin ma arvanud, et Imagine saab minu lemmikuks, siis tegelikkuses on vastupidi. If... toimib minu naha ja lõhnaga ideaalselt ning ma tunnen, et see on minu lõhn. Selle magusapoolse parfüümi järellõhnas on mingi mõnusalt värske noot. Kui sind need lõhnad huvitavad, siis saad järgmise tellimusega ka paberil lõhnatestri kaasa küsida, nii ei pea sa ainult kirjelduse järgi valikut langetama. 

Flaya lõhnade püsivusest. 

Esmalt, looduslikud lõhnaõlid ei püsi, ja ei peagi püsima sama kaua nagu sünteetilisi lõhnaaineid sisaldavad parfüümid. Mina saan enda kasutajakogemusest öelda, et Flaya lõhnad püsivad minu nahal 4-5 tundi. See on kestvus, mille ma suutsin enam-vähem nende kasutamist alustades kindlaks teha. Muidugi sõltub see ka nahast, konkreetsest lõhnast, rasu eritusest ja sellest, kas oled end enne kreemitanud, õlitanud jne. 

Kui sa aga tahad looduslikku ja loomtestimata lõhnaõli, aga eelistad kauem lõhnata, siis mis muud, torka pudelike endale käekotti ja lisa vajadusel lõhna päeva jooksul juurde.

Lihtsalt imeline on lõhnata imeliselt ja julmusevabalt! 🐾








Comments