Miks ma jälle Aliexpressis ostlesin ja 3-minuti fotoshuut kõrvakatega, mis ma sealt tellisin

Kogu see lugu algas siis, kui ma veel päris tihti endale Alist igasugust mõttetut pahna ja odavaid asju kokku tellisin. Siis vaatasin ma seal erinevaid ehteid ja mind kõnetasid väga ühed suured ringidega kõrvakad. 

Jah, just sellised nagu mul neil piltidel kõrvas on. 

Esimese tellimuse neile kõrvarõngastele tegin ma 29.07. 2018 kell 16.10. Need kõrvakad jõudsid kohale katkistena, ühel oli kinnitus ära murdunud ja nad jäid nukralt kuskile sahtlipõhja lebama ja lendasid hiljem pikema jututa prügikasti. Olin üsna pettunud ja mõtlesin, et vot sain nüüd. Kui kõrvarõngad maksavad ikka alla ühe euri, siis ei olegi sealt ju eriti midagi oodata....

Nii. 

Siis läks paar aastat mööda ja jõudis kätte tänapäev ning ma nägin neid (või vähemalt väga sarnaseid) rõngaid Gracefiti treeneri Shalini kõrvas. Ma olin täiesti lummatud ja mulle tuli kohe ka meelde enda suur pettumus väga sarnaste kõrvarõngastega. Ma uurisin temalt, et kust ta need endale ostnud on ja sain vatuseks ühe ägeda boho e-poe. Mina aga tundsin, et ikka ei tahaks nende kõrvakate eest, mis ma kunagi endale euriga tellisin, kakskümmend korda rohkem maksta. 

Kooner minus lõi välja ja ma otsustasin neid taaskord Alist otsima minna.

Leidsin. 

Sel korral valisin sellised, mis läksid mulle maksma natuke üle viie euro. Täna, just natuke aega tagasi, sain oma paki kätte ja avasatsin, et mul on vist karma punkte üle, sest minu Aliexpressist tellitud kõrvakad tulid mu juurde Harjumaalt Lehmja külast. 

Ja nad on täpselt sellised nagu lubatud. 

Olen õnnelik ja luban, et kannan oma Lehmja kõrvarõngaid väga pikalt ja armastan neid täpselt nii nagu iga teist ehet oma ehtekarbis. ✧








Comments

  1. Kõrvarõngaste kohta mingit linki ka jagad ehk ? :) Nii ilusad et vaataks isegi endale selliseid :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On ju! Mina tellisin siit: https://a.aliexpress.com/_mtMZ6sx

      Delete

Post a Comment