Kuidas ma oma pesusahtlis inventuuri tegin ja jälle some half nudes

Alustan sellest, et mul ei ole, ja ei ole mitte kunagi ka olnud, liiga palju palju pesu. Jah, on mõned rinnahoidjad ja piisavalt alumisi otsi ka, aga täpselt nii palju, et püksata käima ei peaks. 

Minu suurim probleem aluspesu sahtlis oli see, et enamus asju ei olnud väga mugavad, ja need, mis olid mugavad, olid juba peaaegu auguliseks kantud. Hahha, ok, päris aukudeni õnneks veel asi ei jõudnud, aga mõne paari raseduse alguses (pea 4 a. tagasi) ostetud alukaid leidsid selle inventuuri käigus küll tee prügikasti. Või siis olid mu sahtlis pesu, mida näiteks ei saanud pükstega kanda, sest muidu tulid pepu peale jooned, või olid mõned stringid, mida sai kanda ainult seelikutega, sest väga ümber pükste all ei tundunud need mugavad jne. 

Lisaks hakkas mind vaikselt häirima see, et mul oli pidevalt rinnakas ja püksikud erinevast ooperist. Noh, roosa rinnakas on seljas ju nädalakese, aga püksikuid vahetan iga päev.... Hahhha, jep, ausalt. Niisiis nägi see roosa rinnakas oma vahetuse ajal ära kõiksugu pükse alustades laia kummiga sportpesust kuni olematute stringideni. 

Ma ausalt ei tundnud end selliseid komplekte kandes ilusana... Mulle lihtsalt ei tundunud selline segadus enam okei. Hahha, minimalism hakkab ajudele vist.


Esiteks tegin ma südame kõvaks ja viskasin ära KÕIK ebamugavad pesud. Kõik rinnahoidjad, mis ei olnud päris need ja kõik püksikud, mis kuskilt kiskusid või paigal ei püsinud. Stringid, mis on ebamugavad on kõigele lisaks veel väga ebatervislikud ning võivad tekitada meile, kaunitele naistele, seal allpool erinevaid vaegusi, punetust, sügelust... ja ma vist ei pea seda nimekirja jätkama... Ükskõik, kui seksikad need pitsilised polüester stringid välja näevad, viska nad minema ja su alakeha tänab sind!

Kui olin enamuse oma olemasolevast pesust välja praakinud, otsustasin endale natuke midagi juurde osta. Noh, muidu oleksin küll püksata lõpetanud, sest mulle jäi alles vaid kaks väga ägeda lõikega pesukomplekti, neli sportrinnahoidjat ja hiljuti ostetud musta värvi Intimissimi rinnakas koos kahe paari stringidega.

Intimissimi. Just nendest Intimissimi basic kollektsiooni asjadest saigi tegelikult alguse see revolutsioon mu pesusahtlis. Need on lihtsalt nii mugavad, et ma päriselt ei taha enam mitte midagi muud selga panna. Hahha, ainult pesuväel oleks kui saaks. 

Minu sealt ostetud asjad on tehtud pooleks Euroopas ja Aasias. Kui õigesti mäletan, siis stringid olid valmistatud Bulgaarias ja rinnakas Sri Lankal. Huh, loodan, et mu rinnaka õmmelnud inimesed saavad ikka väärilist palka! 🙏  Ka materjal tundub neil väga hea, mõlemad on valmistatud pehmest puuvillast, rinnahoidja on topeltkangast ja ei ole kuidagi polsterdatud või traaditatud. 

Ehk siis, ma otsustasin neid endale ideaalselt sobivaid pesutükke juurde osta. Ma ostsin veel ühe täpselt sama musta värvi rinnahoidja. Kaks paari musta värvi boksereid, kaks paari tavalisi alukaid ja lisaks ka kaks paari stringe. Ja ühed kõrge pihaga mustad invisible aluspüksid (piltidel jalas) ka. 

Kõik kindla peale, kõik teades, et need sobivad mulle ja on nii ääretult mugavad ja hingavad ja ilusad ja teevad mu kehale pai.

Aga kui sa arvad, et nüüd läks mu pesusahtel jube igavaks, siis arva uuesti. Saab minna veel igavamaks, ma ostsin endale sama rinnaka ja mõne paari täpselt samasuguseid püksikuid ka nude toonis, et ikka päris iga asja alla midagi panna oleks. Ja kes veel ei teadnud, siis valgete riiete alla on vaja ALATI panna nude värvi pesu, kui ei taha, et see näha oleks. Valge valge all jääb läbi kumama, nude ei jää. 

Kokkuvõttes ostsin ma endale umbes €100 eest uut pesu (seal e-poes oli hästi hea 4+1 pakkumine) ja saavutasin selle, et mul on iga päev seljas rinnahoidja ja aluspüksid, mis kokku sobivad. 

Ma muutsin oma pesusahtli sisu maksimaalselt lollikindlaks ja 100% praktiliseks.

Ma ei suuda end enam ette kujutada mingite polsterdatud ja traatidega rinnahoidjate või satsiliste stringidega. Juba mõte neist tekitab minus ebamugavust. Mina olen oma igava pesuga õnnelik! Aga tõesti, igaühele oma, ja kindlasti ei soovita ma kasutada kõigil sellist lähenemist, nagu mina tegin. 

Ma tean, et sinu jaoks võib hoopis teistsugune pesu olla mugav ja veetlev, sina tunned end teistes asjades enesekindla ja seksikana. Lihtsalt proovi aru saada, mis just sind end hästi tundma paneb ja vaata ka oma pesuasjad üle. Su keha tänab sind selle eest!

Mõtle, kas sa tunned igast riidetükikesest rõõmu ja kas sa ka päriselt kannad kõike, mis su sahtlis on. Lisaks veendu, et need olemasolevad ja rõõmu pakkuvad asjad kandes kuskilt ei kisu ega hõõru. Veendu, et neid ei ole vaja päeva jooksul korduvalt sättida või kuskile poole sikutada. 

Ja kui leidad end pärast pesusahtli sorteerimist minuga samast olukorrast ja tunned, et ka sul on oht püksata jääda ning lähed endale uusi asju ostma, siis mõtle enne hästi hoolega järele, mida sa täpselt otsima lähed. Muidu võid lõpetada hunniku täpselt selliste asjadega, millest just loobusid ja millele eriti praktilist kasutust ei leidnud. 

Julge oma valikuid muuta ja uusi asju katesetada!

Pesu on meie riietuse esimene kiht ja see on kehale kõige lähemal. Me paneme pesu hommikul esimesena selga ja kui juba see läheb nihu või on ebamugav, ei saa me end ka ühtegi pealisrõivast kandes hästi tunda. Häid riideid ei saa nautida halva pesu peal.

Pai kehale on pai ka hingele! ✧・゚

   


   


   


Comments