Ma armastan sind viis meetrit ehk väike Mia teeb komplimente

Oh, need lapsed eks, Mia on meil selline jutupaunik-lõuapoolik, et ma igapäevaselt imestan ja naeran, et kust ta selliseid väljendeid võtab ja kasutada oskab. Või ei oska. Viimane on isegi naljakam, see, kui ta katsetab mingite väljendite/sõnade toimimist ja töötamist. Näiteks kui ta ükskord mu peale vihastas, siis ütles ta väga käskivalt, et ei luba mul täna, homme ja üleeile enam telefonis olla. 

Täna ütles ta sahtlis sobrades: "Pagan, ma olen seda nii kaua otsinud, nüüd leidsin!" Ma küsisin, et kas ta teab, mis see pagan tähendab, ta vastas, et ei tea, aga Lisbeth ütleb ka mõnikord nii. Noh, ma siis selgitasin talle, et see on vandesõna ja neid kasutatakse ainult väga harva ja äärmisel vajadusel. Ainult siis, kui lihtsalt muud moodi oma mõtteid või emotsioone edasi anda ei saa. Ta vaatas mind ja vist sai aru. Hahha, eks paistab.

Vandesõnu kuuleb meie kodus üsna harva, ka mina olen endalt selle kombe üsna hästi välja juurinud. Mõnikord juhtub, aga hästi harva. Selle eest komplimentide ja kiitusega ei ole me kunagi kitsid olnud, nii meie Silveriga üksteisega, kui ka Miaga suheldes. Ikka kui tuleb ilus pilt või kena hüpe, siis saab last vääriliselt kiidetud. Seda näen ka Miast, alati, kui teen toidu, mis talle maitseb ta kiidab mind, kui panen kleidi selga, siis ütleb ta mulle, et näen ilus välja. See on nii soe ja hea tunne ja neil hetkedel teen tõesti ise endale pika pai, et olen Mia nii armsaks osanud kasvatada.

Ja ka armastust avaldame me kõik üksteisele igapäevaselt. Iga päev ütleme üksteisele, et armastame ja igatseme ja ootame juba õhtut, et jälle koos olla. Mia alles õpib ka armastuse avaldamise kunsti ja seda naljakamad on mõnikord tema väljendid.

Siin on viis, mis mulle viimasel ajal meelde jäänud ja nalja teinud on:
  • "Emme, ma armastan sind hästi palju, viis meetrit!"
  • "Mul on kiire, ma ei jõua kallistada, aga ma armastan sind maailma lõpuni!"
  • "Emme, sa oled nagu lammas. Nii nunnu ja pehme."
  • "Emme, sa oled mu kõige lemmikum, aga issi on veel rohkem!"
  • "Sa oled nii nunsi, et ma minestan!"
Selliste armastusavalduste saatel on kerge ka iseennast rohkem armastada. Ja ka teistele seda veel enam välja näidata.

Armastame rohkem, ja ütleme selle ka välja! ♡Comments