Namaki meigiasjad lastele ja By Eloise juuksekummid - ehk juttu sellest, kuidas ma end veensin, et on ok, kui kolmeaastane end meigib

See postitus on valminud koostöös Heveren.ee e-poega, kelle käest sai Mia kajastatavad tooted kingituseks. 

Aitäh, et sa mu koostööpostitusi loed ja huvitud kosmeetikast, mis on looduslik, ohutu ja julmusevaba.

Aitäh, et sa mu blogi loed! ♡ 


Mia on endale juba päris ammu tahtnud meigiasju osta, aga ma olen ta kuidagi ikka ümber veennud. Miks? Sest esiteks, ei tundunud mulle ok kolmeaastased meigitud lapsed ja teiseks, need mänguasjapoes müüdavad viie kuni seitsme eurosed meigitarbed ei ärata minust kohe üldse usaldust. Mul on endal väga õrnad silmad ja sellepärast ei kasuta ma kunagi silmapliiatsit ega lauvärve. Lihtsalt ei saa, silmad muutuvad vesiseks ja hakkavad paari tunni möödudes kipitama. 

Niisiis ei tahtnud ma, et Mia end meigiks ja siis nii, vesiste silmade ja meigitud näoga, mööda linna ringi jalutaks. Aga lõpuks sain ma aru, et tegelikult on see ju ainult meie enda koduse korra kehtestamise küsimus. Kui ma tal näovärve kasutada ja näomaalinguid teha luban, siis miks ma tal sama asja meigipaletiga teha ei luba? Jah, sellise mõttekäigu tegin ma oma peas läbi ja otsustasin hoopis kehtestada Miale reegli, et meikimiseks (nagu ka näomaalingute tegemiseks) on vaja luba küsida ja enne kodust väljumist peab näo korralikult puhtaks pesema. 

Ehk siis, kui viimati Heveren.ee e-poest kirja koostööpakkumisega sain ja nende lehte sirvisin, jäi mulle kohe silma Namaki lastekosmeetika. Mõeldud tehtud, palusin meile katsetamiseks lauvärvipaleti lastele. Lisaks leidsime pakist (väga tagasihoidlikult) sädeleva huulepulga ning punase ja rohelise juuksetušši

Viimastega Mia natuke mökerdas, aga kuna ta ei ole varasemalt juuste värvimise vastu veel huvi üles näidanud, siis kinkisime need tuššid hoopis Mia täditütrele Lisbethile. Lisbethile meeldivad need väga, lisaks ka Lisbethi emale, sest need tulevad, nagu lubatud, esimese pesuga välja ja ei jää peas tükki. Lisaks lõhnavad need nagu meie Rõõmu kaubamajast ostetud juuksetuššid, kui veel ise Lisbethi vanused olime. Ühesõnaga, kui su varateismeline endale rohelisi, siniseid, lillasid, roosasid, punaseid või oranže juukseid tahab, siis äkki saad hoopis pestavate triipudega kaubale. Tasub kindlasti proovida! 

Meigipalett on meie kodus hetkel tõeline hitt. Seal on seitse ilusat sillerdavat värvi. Nad on üsna heledad, aga päris hästi püsivad. Proovisin ka enda silmadel valget lauvärvi ja kipitama ei ajanud, silmad ei vesistanud ega muutunud ka mitme tunni möödudes punasteks. Arvan, et laenan Mialt seda värvi veel, kui kuskile välja sättimiseks läheb. 

Namaki kasuks räägib veel see, et nende tooted on pakendatud plastikuvabalt! ✧・゚

Lisaks Namaki toredatele meigiasjadele olid Miale pakis ka mõned By Eloise juuksekummid. Meie lemmikuks sai kiirelt siidine roosa scrunchie ja ma tellisin endale veel hiljem ka rohelise scrunchie juurde. Nii mõnusad pisikesed on need! Ka kummid on By Eloisel väga ilusad! Must mesilasega on täiega kena (ka minu oma) ja ka Mia roosa merikarbiga kumm on tema blondides juustes ülikaunis. Eriti efektne on peas aga pärlikestega patsikumm! Oleme neid kõiki nüüd täitsa pikalt katsetanud ja esmalt kartsin, et juuksed hakkavad nende metallist osade külge takerduma, aga seda juhtunud ei ole. Ka sasise krunni saan ma kenasti ja ilma vaevata lahti võtta. Ja muidugi on lisaboonuseks see (nagu nende juuksekummide tootekirjeldus "patsikumm/käevõru" ütleb), et nad on imekaunid ka käe ümber kandes. Hahha, me kõik kanname ju patsikaid käe ümber, olgu nad siis vähemalt tõeliselt ilusad! 

Kokkuvõttes tahan öelda, et ma olin alguses täiega selle vastu, et Mia end meigib, aga tänaseks olen täiesti maha rahunenud ja võtan seda kui tema loomingulist arenemist ning soovi mind (ja Disney printsesse) matkida. Jah, kodust meigiga väljumiseks on ta täna veel minu arvates liiga noor, aga meie valvsa pilgu all veidikest värvi oma ellu lisada ei olegi ju nii hull. 

Hahha, ja endal on mul ka kasud sees, sest saan tema kosmeetikat laenat ja ei pea endale lauvärve ostma, et neid ainult kolm korda aastas kasutada.

Ole musi! 




Comments