Pulp De Vie - mõistlik hinnaklass ja kvaliteetne Prantsuse kosmeetika

See postitus on valminud koostöös Heveren.ee e-poega, sealt sain ma Pulp De Vie tooted kingituseks. 

Aitäh sulle, et mu koostööpostitusi loed ning huvitud looduslikust ja julmusevabast kosmeetikast! ♡


Pulp De Vie toodete hinnad jäävad €5 ja €18 vahele, kahtlemata on neil väga hea hinna ja kvaliteedi suhe. Või khmm... õigemini on see kaldu sinna parema kvaliteedi poole. 

Näiteks, samaväärsed silmakreemid maksavad tavaliselt kindlasti üle kahekümne euro, Pulp De Vie silmakreemi saab kätte viieteistkümnega. Lisaks on see kreem tõesti turseid alandav. Mu viimane silmakreem sai otsa Budapestis ja siin oli vaja vahepeal nii paljude muude asjade peale mõelda, et ma ei jõudnud uut silmakreemi valida ega osta... Siiras oli mu rõõm seda kreemi sellest pakist leides. Mul oli seda tõesti väga vaja. Nüüd, kui olen juba paar nädalat kasutanud, saan aru küll, et silmaalused ei ole nii turses ega tumedad. Mul on loomu poolest nad muidugi üsna suured ja sinakad, et päris ära ei võta neid mingi vägi. Hea kreem aitab neid lihtsalt natuke ohjes hoida.

Kuigi ma ei ole suur mitsellaarvee kasutaja, siis olen ma väga rõõmus ka selle üle, et see punsu (400ml) tee mu koju leidis. Nimelt, kui mul ema ja õde külas käivad, siis nad alati küsivad, et kas mul meigieelmaldit on... no ei ole olnud ju kunagi. Aga jah, nüüd on! Ja isegi kui olen ise suur seebifänn, siis olen selle mitsellaarveega juba üsna mitu korda, puhtast laiskusest, meiki eemaldanud. On ikka lihtsam küll, kui ei pea nägu märjaks tegema ja seebitama ja toniseerima... Ja see lõhnab ka nii hästi! Kindlalt, kui kasutad hetkel mõne suure kosmeetikatootja mitsellaarvett, siis mine üle. Olen kindel, et sa ei kahetse ja nii teed heateo ka loomakestele, kelle peal suured-suured firmad oma tooteid testivad! Iga valik loeb!

Pulp De Vie näokreem ja ka näogeel on mul hetkel kasutusel. Olen mõlemaga väga rahul ja ei oska isegi öelda, kumb mulle rohkem meeldib. Geel on kergema tekstuuriga ja kuigi tal on kirjas, et väga niisutav, siis väga kuivale nahale soovitaksin ma ikkagi kreemi. Samas punetavale või valulikule nahale tundub see geel tõesti ideaalne, ta on tänu oma konsistentsile jahutav ja väga hästi laiali määritav.


Pulp De Vie kuivõli on hästi suvise lõhnaga. See meenutab mulle minevikust mingit päevitusõli, imendub hästi ja nahk jääb pehme. Ja see lõhn! Pakend on klaasist ja tänu spreile on seda õli väga mõnus peale määrida. Proovisin seda ka juukseotstel (ma ei ole suur juuste õlitaja)  ja ei ole ka midagi paha öelda, kindlasti peab juustele panema seda väga väikese koguse ja vältida tuleks juuksejuuri.

Ka Pulp De Vie näopesuõli olen ma ka juba päris mitmel korral kasutanud ja olen meeldivalt üllatunud. Pärast selle selle kasutamist jääb nägu väga puhas ja näopesuõli on kergelt veega mahaloputavatav. Ideaalne neile, kes eelistavad nägu pesta, aga ei soovi kasutada seepe.

Heveren.ee poolt saadetud pakist saime me ka dušigeeli, šampooni ja näomaskid, mida ma hetkel veel proovida ei ole jõudnud, sest ei taha koju liiga palju poolikuid pakendeid seisma tekitada. Nendeni jõuame me siis, kui hetkel kasutuses olevad asjad on otsa lõppenud. Arvestades aga, kui rahule ma olen hetkel Pulp De Vie asjadega jäänud, siis usun, et ka neis ei pea pettuma. 

Mis muud, õues on külm ja hoolitseme ikka enda ning üksteise eest! Kasutame head kosmeetikat, mis on ka maailmale natuke vähem kurnav, kui mõni teine. 

Oleme rõõmsad ning tänulikud võimaluse eest valida! ✧・゚

NB! Tänasest on Heveren.ee lehel ka kampaania, et ostes Pulp De Vie asju vähemalt €20 eest, saad kingituseks sama sarja dušigeeli (väärtuses €6.89).







Comments