Meie paremad valikud vannitoas - Three Hills seebid, palsam ja šampoon ning palju muud

Osa sellest postitusest on valminud koostöös Elamise Kergus e-poega, sealt sain ma Three Hills seebid, juuksepalsami, šampooni ja huulepalsami kingituseks.

Aitäh, et sa mu koostööpostitusi loed, huvitud minu parematest valikutest ja pisikestest Eesti ettevõtetest, kes toovad maale pakendivaba ja nullukulu põhimõtetele vastavat kosmeetikat!

 

Jah, see postitus on valminud koostöös Elamise Kergusega, sest ma sain osad kajastatavad asjad sealt kingituseks. Aga ka paljud teised asjad, on sealt poest ostetud. 

Veel enne, kui ma hakkasin Elamise Kergusega koostööd tegema, olin ma selle poekese püsiklient. 

Lisaks huvitavatele ja parematele valikutele vannitoas on mul küpsemas ka uus paremate valikute postitus köögi kohta! Eelmise postituse meie köögi kohta leiad sa siit

Aga let's go meie vannituppa!

1. Hambapasta - esimese hambatablettide valikuga panin ma täiega puusse ja need olid veits virtsa maitselised. Läks kohe päris tükk aega enne, kui tegin uue katse ja valisin sel korral EcoLiving tabletid ja sain ostuga kingituseks kaasa Denttabsid. Mõlemad on mega head. Täiega soovitan, lähevad närides kreemiaks nagu päris hambapasta. Ühed on pehmemad, aga ma ei tea enam kummad, sest jagasin nad kahte karbikesse segamini, et üks karbike on Silverile ja teine mulle. 

2. Pesukäsn/hari - Pisikese naturaalse pesukäsna tellisin ma Miale ja endale korraliku harja, millega saab ka mõnusalt selga sügada. See on niiiiiiiii mõnus, juba tean kahte inimest, kes tänu mu influenceile on endale ka harjad hankinud! Tervitan teid, Eneli ja Kadri! Lingid meie harjadele ja käsnakesele

3. Tahke seep - Tean, et paljud arvavad, et vedelseep on hügieenilisem jne. Mina nii ei arva ja ma väga-väga armastan tahkeid seepe. Seebid on oma koostiselt antibakteriaalsed ja neid, ning nende aluseid on vaja jooksva vee all aeg-ajalt loputada. Nagu ka vedelseebi dosaatorit on vaja pesta. 

Ma sain Elamise Kergusest proovimiseks musta näoseebi aktiivsöega ja ylang-ylangi kehaseebi patchouliga. Viimane on kahjuks hetkel otsas, aga Three Hills valikus on veel väga palju erinevaid ja imeliselt lõhnavaid seepe. Vaata kogu valikut siit. Näoseep on väga-väga hea, ma armastan seebiga näo pesemist ja pärast sellega pesemist tunnen, et nägu on klaar ja puhas. Kehaseep on mõnus ja hea, kasutan seda koos harjaga ja saan niiiiiiiii nauditava dušielamuse!

4. Kehakoorija seebina - Mina kasutan hetkel Three Hills koorivat seepi ingveri ja laimiga. See on üsna pisikeste ja teravate koorivate osakestega ja teeb naha väga siledaks. Ideaalne karedatele kandadele! Õrnema nahaga inimestel soovitan esmalt natuke ettevaatlikumalt nühkida. Hahha, see on minu arvates nii lihtne ja geniaalne, et seep on ühtlasi koorija. Ei mingit plastikut, ei mingit prügi. Hetkel on mul ka veel kasutuses kaks topsis koorijat, millest ühel on õnneks pakendi tagastamise võimalus.

5. Tahke šampoon - tahket šampooni otsides olen ma ka igasuguste erinevate isendite otsa sattunud. Osadega olen rahul olnud, osad on isegi tee prügikasti leidnud (mind tundes tead sa, et see on väga äärmuslik). See ylang-ylangi ja apelsiniga šampoon on nagu tavaline šampoon, aga tahke. Vahutab ja peseb üle ootuste hästi. Isegi nii hästi, et mul tekkis koostisosade suhtes hirm, aga Elamise Kerguse e-poes on toote juures ka need nii ilusti lahti kirjutatud ja selgitatud. Rõõm lihtsalt! Hetkel on meil veel kasutuses ka üks pudelis šampoon, aga kui see on otsas, siis uut juurde ei tule!

6. Tahke juuksepalsam - ja teine asi, mis üle ootuste hästi toimib on sidruni tee juuksepalsam. Olen enne ühte tahket palsamit kasutanud ja see seisab mul siiani, mõnikord kohusetundest kasutan... ta lihtsalt ei hakka juustele hästi peale. Sidruniga teed on aga väga hea peale kanda, see tükk on käes mõnus pisike, ja juuksed jäävad siidised. Täpselt nagu tavalise palsamiga pestes! Hetkel on mul veel ka üks pudelis palsami lõpp alles.

7. Korduvkasutatav raseerija - ostsin endale selle juba Budapestis elades, valisin küll plastikuga variandi, sest see maksis €6, kui ainult metallist raseerijate hinnad algasid €20. Aga see oli siiski hea valik, sest ma saan seda elu lõpuni kasutada. Ja nüüd, kuskil aastake pärast ostmist, olen sellega juba väga pro ka ja ei lõika enam üldse sisse ja mulle isegi tundub, et siledus püsib kauem kui vanasti, ühekordsete raseerijatega, raseerides. 

8. Puust klaasi kaabits - ka selle ostsin ma Elamise Kergusest. Töötab sama hästi nagu ta plastist suguvend, aga näeb kordades toredam välja ja on palju keskkonnasõbralikum. Link siin.

9. Pesupulber/vahend - pesu pesemine on minu jaoks hästi suur asi. Ma ei taha raisata ja ma ei taha liiga tihti pesu pesta, ma ei taha poolikuid masinatäisi pesta ja ma ei taha oma riideid valedel temperatuuridel või valede vahenditega pesta. 

Hetkel on mul välja kujunenud nii, et kasutan Heveren.ee e-poest kingitusena saadud EcoEgg muna igapäevaste riiete pesemiseks, Mulierese pesugeeli (ostan Selverist) spordiriiete ja kilekate pesemiseks ning Biovegan Family pesupulbreid voodipesu, rätikute ja jalanõude pesemiseks. Selle hästi toimiva süsteemi väljatöötamiseks läks mul natuke aega, aga täna olen nende kõigi kolmega väga rahul ja 100% kindlalt soovitan ka sulle!

10. Huulepalsam - Silver kasutab hetkel Elamise Kergusest kingitusena saadud metallist pakendis Three Hills Company Bergamoti huulekat ja see on hästi pehme ja mõnus. Mul on metallpakendis Burt's Bees sidrunivõide lõpp käsil. Aga kes ei taha näppupidi purgis olla, siis on mugavad pappümbrises palsamid. Mina olen kunagi kasutanud Kokose ja Mia kasutab hetkel Namaki oma. Papist ümbris on tugev ja ei lähe koledaks ka siis, kui laps seda kasutab.  

11. Deodorant - mina kasutan hetkel Tilk! deodoranti (tagastatava pakendiga), olen ÜLI rahul. Aga kes tunneb, et ei taha näpuga deodoranti panna, siis olen Elamise Kerguses müüdava Biork kristalli kohta ainult head kuulnud. Kunagi kasutasin ma ka Kokos deodoranti (papppakendis), ja ka see toimis mul väga hästi. Ühesõnaga, kui tahad teha oma deodorandiga parema valiku, siis leiad kindlasti endale sobiva võimaluse!

12. Puhastusvahend - peeglite ja klaasi puhastamiseks kasutan ma hetkel Ocean Saver pesuvahendikapslit. Ja üldpuhastusvahendina BioBaula puhastusvahenditabletti. Mõlemaga olen väga rahul, puhastavad hästi. Klaasipesu ei jäta triipe ja seda on lihtne kasutada. 

13. Vatipadjad ja vatitikud -  vatipadjad on mul juba mitu aastat riidest ja olen nendega väga harjunud ja rahul. Vatitikud ostan pappkarbis, bambusest varrega ja naturaalsest puuvillast tutiga. Oma eelmise korduskasutatavaga ma kahjuks ära ei harjunud... Tellisin endale Amazonis Last Swabi koopia, ja see oli ilge nikerdis. Nüüd just täna hommikul tellisin endale Elamise Kergusest originaali! Valge ja ilusa, ma nii ootan juba selle kättesaamist ja loodan, et see on oma odavast koopiast kordades töökindlam! Silverile ja Miale aga jätkan hetkel veel ühekordsete ostmist... 

Jep, ma tean, et ma ei ole endiselt 100% jätkusuutlik ja ma kasutan nende heade valikute kõrval palju ka plastpakendis vahendeid. Sellest lähtuvalt lubasin ma endale ühe uue aasta lubaduse! Noh, et nüüd veel sammuke edasi astuda... 

Aga täpsemalt juba teisel korral ja teises postituses.

Ole musi ja mine vaata ka Elamise Kerguse e-poodi või külasta päris poodi Viimsis. Need asjad seal poes on armsad endale ja sobivad imeliselt ka kingituseks!

Kergemaid valikuid meile kõigile! ✧・゚













Comments