Naïf dušivahud - vahuelamused duši all ja vanni sees. Lisaks natuke ka Nebiolina Bebé hamabapastast.

See postitus on valminud koostöös Mediron.ee e-poega, Mia sai kajastatavad pesuvahendid endale kingituseks. 

Aitäh sulle, et mu koostööpostitusi loed ning huvitud pisikestest ettevõtetest, kes toovad maale naturaalset ja nahasõbralikku kosmeetikat lastele! ♡


Naïf-Naïf-Naïf... Kas sa oled juba nende vannivahtu kasutanud? Aaaaa, see on sinu lemmik vannivaht ka? Jajaa, minu ja Mia oma ka! 

Tegelikult on nii, et mina enam vannis käia ei saa, sest meil lihtsalt ei ole korteris vanni. Miale ostsime hiiglasliku metallist vanni (piltidel), mis kõmiseb ja kajab, aga on ikka väga-väga mõnusalt suur! Tegelikult katsetasime ära, et ma mahun sinna Miaga koos istuma, aga see pole päris see vannielamus, mille pärast ma viitsiksin seda igapäevaselt veega täita. Või noh, täitmisel pole häda isegi midagi... selle tühjendamine on aga hoopis teine tera. 

Niisiis, mina käin nüüd vanni asemel duši all ja olen kohe ekstra rõõmus, et Naïf oma dušivahud just nüüd turule tõi, kui meie vanniga korterist ära kolisime. 

Need vahud on oma tekstuurilt täpselt nagu raseerimisvahud (tugev, püsiv ja tihke vaht) ja ka toimivad raseerimivahuna väga hästi. Pesemisomadustelt on nad täpselt nagu dušigeelid, aga kuidagi mõnusam on kasutada. Hahha, ja uudsem. Mulle igatahes väga meeldivad. Lapsel on vannis ka nendega väga mõnus, vaht jääb täitsa tükiks ajaks vee pinnale ja sellega on lõbus mängida. Asendab vajadusel hästi tavalist vannivahtu.

Roosa oli esmalt mulle harjumatult mitte Naïfiliku ja lillelise lõhnaga, aga pikapeale olen sellega nii harjunud, et juba vaatasin kurvastusega, et see hakkab varsti otsa saama... Järgmiseks avame sinise dušivahu, mis peaks olema minu lemmiku, traditsioonilise, Naïf toodete lõhnaga. 

Lisaks vahtudele oli Miale pakki pandud ka Nebiolina Bebé hambapasta. See pasta koosneb 100% söödavatest koostisosadest ning on imikutele ja lastele täiesti ohutu. Ideaalne lapse esimeseks hambapastaks, see ka lõhnab söödavalt. Kui ma esimest korda Miale ütlesin, et see on söödavatest asjadest tehtud, siis ta reaalselt sõi seda ja ütles, et on tõesti hea maitsega. Hahha, ma ise ei ole maitsenud, aga usun Miat. Hambaid peseb ta ka hästi, täpselt nii nagu üks hea laste hambapasta tegema peab. 

Jep, vali ka oma lapsele julmusevaba ja vegan nahahooldus! Kindlasti soovitan surfata veel Mediron.ee lehel ja leiad sealt ka endale üht-teist vajalikku ja mõnusat! 

NB! Kasuta ostukorvis koodi DETSEMBER ja vaata, mis täishinnaga toodete hindadega juhtub! ✧・゚










 

Comments