Soojus, valgus ja Metsik Kuu küünlad + SOODUSKOOD

See postitus on valminud koostöös kodumaise naturaalsete küünalde brändiga Metsik Kuu, ma sain kajastatavad küünlad endale kingituseks. 

Aitäh sulle, et mu koostööpostitusi loed ning huvitud Eestimaistest väiketootjatest ja küünlasoojusest kodus! ♡

Eelmisel nädalal. Või oli see juba rohkem kui kaks nädalat tagasi... Jah, oli küll. Esimesel advendil ütles mingi tähtis usumees telekas, et süütame küünlad, et seda pimedat aega valgustada. Eks ma ikka enne seda ka põletasin küünlaid, ja Metsik Kuu omad on juba kolm aastat mu lemmikud lõhnaküünlad. Mitte liiga kanged, looduslike õlidega valmistatud, lapsesõbralikud, põlevad kaua ja eriti ilusa väljanägemisega. 

Ühesõnaga siis, kui see lause mu kõrvus helises, otsisin välja pakist saadud eriti suure sidrunheina küünla (ma hoidsin seda tegelikult mingiks eriliseks puhuks) ja panin põlema. Sest iga päev on ju eriline. 

Jah, mu selle päeva õppetund oli, et iga hämar sügispäev on piisavalt eriline, et seda küünaldega soojendada ja valgustada. Just nende kõige ilusamate, suuremate ja mõnusamatega. See kolmene kombo on häst-hästi mõnus, hoolimata oma suurusest ei tahma ega suitse ta rohkem kui teised... või noh, ta teeb seda täpselt nii, nagu kolm küünalt, kui nad korraga ära kustutad. 

Siis vaatasin ma seda küünalt (ja veel kolme küünalt, mis meil laual põlesid) ja mõtlesin, et see on ikka nii tõsi. See, et küünaldega saab seda pimedat aega ideaalselt helgemaks muuta. Küünlad valgustavad meie tubasid ja kodusid. Ja tegelikult ka ju meie elusid ja vaimu. Loovad meeleolu ja aitavaid isegi rahuneda või vajadusel keskenduda. 

Valgustavad ja soojendavad meid ajal, kui seda kõige rohkem vajame.

Lisaks meie kodu ühisruumides küünalde põletamisele olen ma ka suur magamistoa valgustaja. Magamistuppa küll sobivad paremini soojad ja mõnusad, lõõgastavad lõhnad või sootuks lõhnatud küünlad. 

Mina põletan hetkel magamistoas kaneeli-apelsini küünalt, eelnevatel aastatel olen alati lavendlit tahtnud, aga see kaneel ja apelsin loovad ka nii mõnusa, hubase ja veidi melanhoolse rahu... Loen raamatut ja lõõgastun ja lõpuks uinun nagu beebi. Nüüd on Metsik Kuul ka magus ja sensuaalne Ylang-ylangi ja apelsini küünal! Hahha, see sobib ka kindlasti magamistuppa ja äkki siis ei jää isegi raamatu lugemiseks aega ja soodustab vist pigem jumalannana uinumist. ✧・゚

Veel üheks minu lemmikuks on Metsik Kuu aroomispreid. Need on ideaalsed tualetti hea lõhna lisamiseks, padjaspreiks ja ka lihtsalt aeg-ajalt kodus õhku sussutamiseks. Minu lemmik on "Keskendu". See on tõesti niii hea, selles on tunda basiilikut ja tsitruste värskust... Imeline! 

Lisaks on Metsik Kuul müügil ka imetoredad kinkekarbid, kust leiavad kindlasti kõik oma romantikutest ja jõuluarmastajatest sõpradele ilusad ja Eestimaised kingitused. Ma ei teagi enam, kas küünal ka praktiliste kingituste kategooriasse läheb, aga kindlasti on see asi, mida kasutatakse ja mis ei jää suure tõenäosusega inimestel kapi nurka tolmu koguma. Küünla klaase saab hiljem vannitoas vidinate või vatitikkude hoiustamiseks kasutada.

Mis muud, soojust ja valgust sulle ka, elame selle pimeda aja kenasti üle. Juba paari nädala pärast hakkavad päevad pikemaks minema ja äkki tuleb millalgi isegi lumi maha, et ka meie päevadesse veidike valgust ja sära tuua! 

NB! Loe ka minu eelmist postitust Metsik Kuu küünaldest ja aroomispreidest siit.

NB! Kui ka sul tekkis soov just Metsik Kuu küünaldega enda või kellegi teise ellu soojust ja valgust tuua, siis kasuta kindlasti osteldes koodi "mari15"! Kood kehtib kuni 17.12.20.









Comments