Le Secret Naturel - looduslikud niisutajad, une soodustajad ja külmetusega võitlejad

See postitus on valminud koostöös Heveren.ee e-poega ja ma sain kajastatavad Le Secret Naturel kreemid kingituseks. Aitäh sulle, et mu koostööpostitusi loed ning huvitud pisikestest ettevõtetest, kes toovad maale naturaalset ja nahasõbralikku kosmeetikat! ♡


Äge on leida erinevatest poodidest üha enam plastikuvabasid võimalusi enda eest hoolitsemiseks. Heveren.ee poest leiab neid valikuid päris palju ja seda suurem on mu rõõm, et saan nendega koostööd teha.

Täna räägin ma sulle natuke Le Secret Naturel kreemidest. Lisaks oma keskkonnasõbralikule pakendile on neil ka Cosmos Organic ja Eco Sert sertifikaadid, ning nad on (ofc) julmusevabad. Kui muidu on võimalik neid sertifikaate saada üsna väikese osa ökoloogiliselt toodetud koostisosadega, siis näiteks  Le Secret Naturel mangokreemi tooraine on lausa 79% ulatuses ökoloogiliselt toodetud.

Vot, aga täpsemalt:

Kreem sheavõi, mango ja hibiskusega (metalltopsis) - mega-mega hea lõhn! Hahha, ma ei saa sellest kreemist eriti aru, ta on nagu hästi tihke ja natuke salvjas kreem, aga imendub üllatavalt kergesti ning on väga hästi laialimääritav. Vist nagu võie. Mmmmm, ja tundub söödav. See potsik on küll üsna väike (50 ml.), aga teda kulub tõeliselt vähe. Sobib ka toitvamaks kätekreemiks neile, kes vajavad pigem tummisema niisutust. Aaa, ja külma ilmaga Mia näole. Ta küll protestib megalt, kui ma tahan ta nägu kreemitada, aga saan õnneks ikka enne õueminekut paar triipu ta põskedele tõmmatud. 

Kreem sheavõi ja eeslipiimaga (metalltopsis) - jälle mega lõhn. Kui arvaks, et piimakreem on natuke läila lõhnaga, siis see on hoopis väga värskelt lõhnav. Ta on mangokreemist tunduvalt paksem ja rasvasem ning sobib hästi eriti kuivade kohtade hoolduseks. Lihtsalt igapäevaseks kreemitamiseks on ta ehk natuke liiga paks... aga ideaalne näiteks kandadele enne magama minekut. Küünarnukkidele. Või ükskõik kuhu, kus on vaja väga-väga niisutavat kreemi. 

Kreem eukalüptiga (metalltopsis) - veidi leebem versioon Vietnami salvist. Ma väga usun eeterlike õlide heasse ja tervistavasse toimesse, ning raviomadustesse ja arvan, et see kreem võiks igas lastega peres külmetuste perioodiks olemas olla. Kindlasti juhin tähelepanu sellele, et seda ei soovitata alla seitsmeaastaste laste peal kasutada. Hmm... mina pean küll tunnistama, et olen Miale (3 a.) seda natuke ikka talla alla ja rinnale määrinud. Näiteks ükskord siis, kui ta üsna läbikülmunult kelgumäelt tagasi tuli. Aga jah, see on rangelt mu omal vastutusel ja ma kindlasti ei soovita sul seda oma pisikese peal testida. 

Uinumist soodustav kreem (metalltopsis) - kindlasti kõige huvitavam Le Secret Naturel kreem on minu jaoks see uinumist soodustav kreem lavendliga. See lõõgastab keha ja vaimu ning aitab magama jääda. Ma ei tea... aga mulle tundub, et ta aitabki... Või on see rituaal, mis mulle meeldib. Ma teen nii: käin õhtul Miaga vannis/duši all ära ning kui tunnen, et ei ole veel valmis ise uinuma, siis määrin endale seda kreemi kaelale, rinnale, randmetele ja taldadele. Siis loen natuke raamatut ja hops, juba tunnen, et enam ei jaksa olla. Lihtsalt nii suur uni tuleb peale... 

Mõlemad minu proovitud Le Secret Naturel kreemid on universaalsed ja mõnusad, ideaalsed käekotti pistmiseks, päeva jooksul huulte, sõrme- ja küünarnukkide niisutamiseks. Piimakreem sobib kindlasti kuivama naha puhul ja mango oma normaalse nahaga kasutamiseks. Ka eukalüpti- ja lavendlikreem (hetkel väga heade hindadega) on ägedad ja ka vajalikud, viimase kasutamine on mulle kohe eriti rituaalseks ning nauditavaks muutunud...

Jah, rõõmsaid ( ja võimalusel plastivabasid) valikuid ning julmusevaba ilu! 
Ole ikka tore!

Toodete kokkuvõte: 

Vegansõbralikud koostisosad ╳
Julmusevaba tootmine 
Öko sertifikaadid 
Nullkulu elule sobilik 

Mida teha topsikuga, kui see on tühi? 
  1. Taaskasuta, saad selle sees hoiustada oma asjakesi, nööpe, pärleid
  2. Tee ise uus kreem sisse, Pinterest on täis erinevaid juhendeid
  3. Vajadusel loputa ja viska konteinerisse mis kannab kirja "Plast- ja metallpakendid, joogikartong".










 

Comments