Little Präänik e-pood ja pilvehaldjas Mia

Mia ja tema mänguasjad on jälle teemas. 

Just ju käis meil päkapikk Tõnu, kelle külastuste raames sorteerisime me Mia toast välja 24 mänguasja ja leidsime neist osadele uued kodud. Ja ütlen ausalt, et osad neist tõstsin ma ise kõrvale ja jätsin alles. Minu jaoks on Mia mänguasjade sortimise juures kõige raskem, kui tema on valmis loobuma vanaisa kingitud karust või katsikuks saadud jänesest... Ma tean, et ta ei mängi enam nende asjadega ja ta on aus, kui tahab just neist loobuda. Aga mina ei suuda... Panin meie panipaika hoopis kastikese, kuhu kogun Mia asjad, millest ma veel (või mitte kunagi) valmis loobuma ei ole. 

Uusi asju on ka talle natuke juurde tulnud, aga õnneks vähe, Jõuluvana tõi Miale puust kohvimasina ja serviisi. Ka vanaema käest kauples ta Selveris ükskord endale ühe plastikust ilusa nukukese, aga sellistest lihtsalt ilusatest nukkudest tüdineb ta kahjuks väga kiiresti ära... Pakk avatakse, korra mängitakse ja kõik. Siis sortereerime selle nuku jälle uue ringiga välja ja otsime talle uue kodu. 

Teine lugu on aga nukkude ja mänguasjadega, millega saab midagi päriselt mängida. Nii, et Mia on osatäitja, ja mõnikord olen mina ka. Igal nukul on roll, mis sobib meie looga. Mial on juba ammu suured sõbrad Olaf, Poppy ja Berit. Nüüd kinkis Little Präänik e-pood Miale Mehekese (kelle ta alguses ristis Ennoks) ja Elle. See, kui Mia tahab nukule nime panna on juba märk sellest, et ta on eelpool nimetatud kampa suure tõenäosusega vastu võetud. 

Lisaks neile vahvatele tegelastele on Little Präänik poes veel palju selliseid mänguasju, mida ma oma kodus ette kujutan. Nad on nii ilusad, et ma reaalselt tahan nendega ise ka mängida. Seal on loovmänguasju ja rollimängudeks vajalikke elemente. Miale saadetud nukud on valmistatud orgaanilisest puuvillast ja sisuks on kasutatud maisikiudu. Haldja tiivad krõbisevad ja hirvekese sees on midagi, mis kõriseb õrnalt. Nukud on valmistatud Taanis.                       

Mia siis, kui ma palusin tal valguspäkapiku pontšo selga panna :)


Ma mäletan, kui suvel rääkisin sõbranna Heilile, kui meie lapsed koos printsesse mängisid, et need printsesside riided on nii sünteetilised ja helesinised ja roosad ja üldse mitte sellised, mida ma tahaks meile koju hankida... Seepeale ütles Heili (nõustudes, et need kleidid ei ole maailma kõige maitsekamad), et dress up on siiski üks mäng, mis lapsi pikalt paelub ja mida nad päriselt mängivad. Ma kikitasin kõrvu ja hakkasin mõtlema, et vist jah. Nägin, kuidas Mia ümberkehastumist nautis. Kuuke hiljem olime me tagasi Budapestis ja Mial oli olemas haldjakleit (Aitäh Mari-Liis) ja üks eriti tülline roosa tüllseelik (Aitäh Katre). Tegime ka papist haldjatiivad, võlukepi ja paberist krooni. Need asjad jäid küll Budapesti, kleidi ja seeliku sai endale Mia pisike sõbranna Olivia. Nüüd Eestis on mu õde Kadri meid Lisbthile väikseks jäänud kostüümidega kostitanud. Ja viimati tegi seda ka Little Präänik.

Mia armastab igasugust ümberkehastumist. 

Ükspäev on ta pilvehaldjas, järgmisel valguspäkapikk, edasi arst, siis printsess, kes on teel printside maale. Hahha ja mõnikord on ta ka kana, kes läheb talvepuhkusele Jaapanisse. Ja jah, tal on kõigiks nendeks rollideks vajalikud rõivad kodus olemas.

Viimasel ajal on aga Mia lemmikuks just pilvehaldja mängimine. Selleks tõmbab ta selga oma Muulini suvekleidi ja paneb pähe pehme pilvehaldja tiaara. Hahha, selle tiaaraga mängib ta muide ka arsti. Aga see pilvehaldja mäng mulle meeldib, ta on nii armas, aksessuaarid on nahasõbralikud ja ta näeb välja nagu päris haldjas.  

Lisaks haldjavarustusele sai Mia endale Little Präänikust ka mõnusa sinikuuse värvi pontšo, seda kahjuks tänastel piltidel ei näe, sest Mia vihastas mu peale, kui palusin tal pontšo ka selga panna. See nimelt on valguspäkapiku riietus, mitte pilvehaldja oma ja neid kahte omavahel segamini ajada pidi olema ikka väga hull. "Ma ei saa olla valguspäkapikk, kui ma olen pilvehaldajas!", ütles Mia väga tõsiselt. Teen selle pontšoga ka kindlasti pilte ja jagan neid sinuga ka. Ma juba kujutan elavalt ette sellega pilte kevadises metsas. Hahha, pean oma valguspäkapiku metsa mängima viima, kui lumi ära sulab.

Mine vaata sina ka seda toredat poodi, mida peab üks armas ema oma pisikese tütre kõrvalt. Sa leiad sealt kindlasti ägedaid kingitusi vastsündinutele, aga ka suurematele lastele. On näha, et sinna poodi valitakse kõike väga suure hoole, armastuse ja mõttega. 

Ole musi ✧・゚

NB! Kui tahad littlepraanik.ee e-poes ostelda, siis kasuta ka koodi MARI15!







Comments