Skindivision- minimalistlik kosmeetika ja nahahooldus Ungarist

See postitus on valminud koostöös Mediron.ee e-poega, ma sain kajastatavad tooted endale kingituseks! Aitäh sulle, et sa mu koostööpostitusi loed ning huvitud Eesti ettevõtetest, kes toovad maale looduslikku, vegan ja julmusevaba kosmeetikat. ♡

Skindivision. 

Ungaris toodetud ja keskmises hinnaklassis nahahooldusvahendid. Hinnad jäävad vahemikku €11.50 kuni €26. Ungaris elades ei teadnud ma neist küll midagi... aga loogiline ka, Ungaris ongi kõike hästi palju ja eriti palju on Saksa kosmeetikat ja üldse jampsi. Ikka sedasama jampsi, mis siingi, aga lihtsalt kordades suuremas valikus ja rohkemate firmade poolt. 

Ja olgem ausad, tänu sellele, et paljud mu toredad koostööpartnerid (sh. Mediron.ee ) ei pidanud paljuks mulle ka Ungarisse pakke saata, ei pidanud ma seal liiga palju erinevate kohalikke tootjatega tutvust tegema.

Nüüd siis, kui olen juba jupike aega kodus olnud, kirjutas mulle Medironist armas Maris ja uuris, kas ma tahaksin Ungari nahahooldust proovida. Ja mitte lihtsalt Ungari nahahooldust, vaid minimalistlikku Ungari nahahooldust. Võtsin kohe Mediron.ee lehe lahti ja tõesti - nii kenad ja stiilsed pudelikesed. Tõesti minimalistlikud. 

Jep. Ma olin nõus. Ja mitte ainult uudishimust, vaid ka vajadusest.

Kaks asja, mida ma kindlasti Skindivisioni toodetest proovida tahtsin, on ripsmetušš ja põsepuna. Seda küll täiesti argisel põhjusel, nimelt hakkasid mul need just otsa saama. Lisaks dekoratiivkosmeetikale sain proovimiseks ka näomaski, toonitud SPF50 kreemi ja seerumid. Hmm.. see näomask kulub ka ikka väga hästi ära, sest eelmine sära andev Bybi mask hakkab mul ka just otsa lõppema. 

Hahha, jah, teinekord on üsna kasulik blogija olla, ma üldse ei eita seda. ✧・゚

Aga nüüd märkmed, mida tegin Skindivision nahahooldust ja kosmeetikat kasutades:

1% Bakuchiol Serum (plastikust korgiga, pipetiga klaaspudel) - kasutan seda igal hommikul ja igal õhtul. Seda ei soovitata kreemi sisse segada (kuigi usun, et toimib ka nii) vaid kanda enne kreemi nahale ja lasta mõni minust sisse tõmmata. Teen nii ja mul on hästi hea ja sile nahk küll. Mingit lõhna ma sel serumil ei tunne. 

AHA + Enzyme Jelly näomask (taaskasutatavas kilepakis, plastkorgiga)- see on väga mõnus mask! Selline virsikuvärvi geeljas ja sädelev. Mõnus ja hea näole kanda. Nahk jääb hästi ühtlane, särav (mitte sädelev) ja sile! Kindlasti ei tasu seda kasutada tihedamini kui kord nädalas ja pärast hapetega maskitamist soovitatakse kasutada igapäevaselt päikesekaitsekreemi!

Hyaluronic Acid Booster (plastikust otsikuga klaaspudel) - sellega olen ma ettevaatlik olnud. Lugesin juba alguses, et ei soovitata rohkem kui kord päevas kasutada ja kindlasti vältida selle silma sattumist. Ikkagi hüaluroonhape. Ühesõnaga, ma kasutan seda pigem siis, kui tunnen, et nahk on väsinud ja hall. Teen näomaski ja panen siis näkku. Ja enne õue minekut ei tohi kindlasti unustada ka päikesekaitset. Igapäevaselt jään Bakuchioli seerumi juurde. 

Õrnalt toonitud päikesekreem näole (plastpudel, plastümbrikus)- see on Skindivisioni toodete hulgast mu lemmik, hahha, üks lemmikutest! Ta ei ole minu nahale piisav ainsa niisutajana, aga enne välja minekut, kui ei taha end meikida, aga tahaks, et natuke midagi oleks, on see ikka mega! Kui esmalt tundus, et see on minu nahale liiga hele, siis tegelikult tõmbab ta paari hetkega kenasti sisse ja ühtlustub nahatooniga. Ta ei kata punne, ega asenda kindlasti jumestuskreemi, aga annab lihtsalt mõnusa värske ja särava jume.

Volüümi andev ja pikendav ripsmetušš (plastpakendis, pappkarbis)- jälle üks väga-väga hea asi. See on tušš on natuke nagu geeljas ja sellega ei teki panda silmi. No, kui ikka reaalselt hõõrud silmi, võib-olla, aga muidu mitte. See ei ole veekindel, tuleb pestes ilusti maha, aga ei lähe veega laiali. Ka siis, kui sellega magama lähed ei ole hommikul pandat platsis. Hahha, jep, ma proovisin selle ka ära. 

Ilusad pikad ripsmed annab ka "ehitada". Isegi tõeliselt pikad, aga samas, kui tahad hästi loomulikku silma, siis ka selle saab. 

Kreemjas põsepuna orgaanilise kakao- ja sheavõiga (plastpakendis, kileümbrikus)- mul on peach, aga ma ise ütleks, et ta on pigem ikka punasem-roosam kui virsik... küll mõnus soe toon, jah. Väga hästi hajutatav, ilus ja armas värv. Ka huultele. 

Koos ripsmetušši ja toonitud päikesekreemiga teeb mega trio. Muud ei olegi vaja ja nägu on särav, kumav ja terve jumega!

Skindivision on minu jaoks tõeliselt lahe avastus, eks Ungari on mul alati südames ja et seal ka nii mõnusat ja kvaliteetset kosmeetikat tehakse, on veel ekstra suur rõõm! Küll ei mõista ma osade nende toodete pakendamise viisi... näiteks põsepuna ja päikesekreem on lisaks potsikule ka, minu silmale täiesti tarbetutes, plastikümbristes. Jah, kui neid pakendeid õigesti sorteerida ja ära visata on kõik hästi, nii et palun (!!!) teeme seda! 

Teeme, eks?!

Ole musi ja hoia ennast!

✧・゚

Mida teha kosmeetikatoodete pakenditega, kui vahend ise otsa saab?

  1. Vajadusel loputa pakend, et see ei määriks.
  2. Kogu pakendid ja klaas olmejäätmetest eraldi ning viska konteinerisse, mis kannab kirja plast- ja metallpakendid, joogikartong (jäta korgid ja kaaned peale). Jah, võid sinna viia ka kosmeetika klaaspudelikesed.
  3. Kui tahad kõike aga ideaalselt sorteerida, siis pane klaasist pudelikesed eraldi klaasikonteinerisse (sildid võivad peale jääda) ja nende korgid pane eraldi pakendite hulka. Veendu, et ilma korgita klaasist pudelike ei määriks ega tilguks.
  4. Kõik ümbriskarbid kogu kokku ja viska papi ja paberi konteinerisse
  5. Või korduskasuta - pipetiga pudeleid teepuuõli jaoks või tee ise uus seerum/õlide segu sisse.






"SkinDivision is about expression. Not about covering flaws." -Skindivision.eu


Comments