Soovid teele, aga mitte ainult ehk üks väike mõttemõlgutus ilmast ja universumist

Käisin täna Rocca Rahvaraamatus "Pimekohting raamatuga" raamatut ostmas, rõõm oli koju sõites südames ja mõtlesin, et mulle tundub see lumine talv nii loogiline. Hommikul ärgates ja aknast välja vaadates on selline tunne, et just nii ongi õige ja nii peab olema. See on meie talv.

Tegelikult ei ole see meil ju enam igal talvel nii, ja kurb on mõelda, et järgmisel aastal käime võib-olla samal ajal kummikutega ja haarame kodust mütsi asemel vihmavarju kaasa... Ma ei tahaks nii, ma tahan talve ja lund ja külma. 

Juba Ungaris olin ma oi-oi kui elevil, kui selgus, et me tuleme just talvehakul tagasi koju. Nägin end vaimusilmas Miaga kelgutamas ja lumesõda mängimas. Pessimistlikumad sõbrad-tuttavad ütlesid selle peale küll, et ma olen liiga positiivne, ehk isegi naiivne ja et sel aastal talve meile eriti ei lubata. Aga mina mõtlesin ja soovisin edasi...

Ja ma ei taha nüüd seda öelda, et tänu minule või minu soovile on meil tänavu juba nii pikalt ilus ja kohev lumi maas. Aga ma mõtlen, et äkki üks mikrogramm minu soovist ikkagi läks täide ja mõjutas seda. Silver arvab muidugi, et see on ilge jama, ja et meie mõtted ei ole seotud mitte kuidagi asjade toimimisega. Aga tead, mina usun ikkagi, et on. Kindlasti on. Ma usun, et uksed avanevad ja sulguvad põhjusega ja kui tahta võib leida märke ja viiteid, mis meid edasi aitavad ning meile suunda näitavad. 

Mina usun energiat.

Ma tahaksin hullult lugeda raamatut "Transurfing – reaalsuse juhtimine". Ei. Ma tahaks teada, mis seal kirjutatakse ja kuidas kirjutatakse, aga vist kardan veidi, et see on natuke ajupesukas. Ja see hoiab mind tagasi, ma tunnen, et usun hetkel parajal määral mingit voodood ja universumit, aga olen parasjagu ka realist ja praktik. 

No mine tea, äkki olengi nõid. Hahha, lumi on ju maas.

Tegelikult käisin Silverile ka välja teooria, et äkki on lumi jälle maas, sest tublisi taimetoitlasi ja prügisorteerijaid on tunduvalt juurde tulnud. Inimesed on teadlikud ja tarbivad vähem, ning kurnavad vähem meie planeedi ilusat ja ürgset loodust.

Või äkki on see hoopis saadetud meile looduse poolt meeldetuletuseks sellest, millest me ilma jääme, kui samas vaimus tarbimist ja raiskamist jätkame...

Ei tea, aga mõttekoht on see igal juhul. 

Lähen nüüd Miale järele ja sina ole ka musi!

Comments