Minu kapselgarderoobi teine baasese - Tuub

Eelmise baaseseme, T-särgi ja teksade, postituse lõpus lubasin, et teen järgmise postituse ilma varrukata kleitidest, aga täna hommikul riidesse pannes tuli hoopis Tuubi tunne peale.

Tuub, kui keegi veel ei tea, on Eestis valmistatud väga universaalne riideese, ning paljud Tuublid on valmistatud taaskasutatud kangast. Rohkem infot siit. Mina kannan seda peamsielt aluskleidi või seelikuna, aga mõnikord (näiteks ka täna) pluusina. 

Mu elu esimene Tuub oli Marilyn suuruses, aga see kiskus veits ja keris kõndides üles. Nüüd sosistasin Jõuluvanale, et kui ta mulle Tuubi toob, siis võtku Rubens suurus. Kandmist leian ma sellele universaalsele asjakesele päris palju, küll retukate peal lihtsalt keha katmiseks, sest retuusid ei ole ju püksid (!!!) ja küll kleidi alla kihitamiseks ja selleks, et natuke soojem oleks. 

Täna oma kapi ees seistes oli aga mul hoopis kevad südames, sest komplektid said väga sellised, et tahaks ilma mantlita õue minna. Nii väga tahaks juba!

Minu kolm Tuubi kandmise viisi:

1. Pluusina.

Pluusina olen ma seda hetkel kandnud kõige vähem. Tuubiga tulevad kaasa tellitavad õlapaelad, mis ei jäta selle üleval püsimist juhuse hooleks ja annavad päris särgiku tunde. 


Hahha, see seelik ei ole Vanamehe teemaline, see on ühe Jaapani disaineri seelik, mille leidsin Yaga.ee-st. Jalas Converse kets ja vööl New Rustic mööblitööstuses tekkivatest nahajääkidest vöökott. Alla sobiks ka mõlemad mu saapad ideaalselt. Ja ka seljakott, kui rohkem kraami vaja vedada on.


Selline kombo on kõige lihtsam ja siia lisan tavaliselt mõne oma hõlsti, teksatagi või jaki. Ja ka kõik mul olemasolevad jalanõud sobivad siia väga hästi juurde. 


Näiteks. Sama mis eelmine, aga tahtsin täna nii välja minna, siis panin Arro hõlsti peale, New Rustic koti selga ja ketsid jalga. Hahha, mantli ikka panin ka kõige peale! 

2. Alusseeliku või -kleidina.

Mõnusa neutraalse ja ilusa aluskihina kannan ma oma Tuubi kõige rohkem. Alljärgnevatel piltidel on näidatud suht esimesed, mis mul kappi avades pähe tulid. Aga see sobib ka kõigi mu hõlstide alla, kõigi jakkidega kandmiseks ja ka Woolish paksu kampsiku alla. 


Selle Kriss Sooniku tüllseeliku ostsin alles järelturult ja ei ole seda kodust veel välja viinud, aga see 80's vibega komplekt sobib mulle hästi, tunne on õige! Ja Tuub on selle seeliku alla lihtsalt mega asi- kleidina (nagu mul pildil), aga ka seelikuna, mõne muu särgiga.


Mu Zacki pusamantli alla läheb ka Tuub mega hästi, sukkpüksid ja ketsid ka ja varsti saab juba nii õue lehvima minna! Mu pardiga kotti ikka nägid? Onju lahe?! 


Kahju lausa, et see kübar üldse hästi peas ei seisa. Suvel kindlalt mu lemmik, tuub, hõlst ja Birkenstockid.  Kübar lendab esimese tuulega lõunamaale.

3. Seelikuna. 

Maru lihtne ja mõnus elastne seelik. Kui mul oli Marilyn Tuub, siis ma ei saanud nii kanda, hakkas rullima ja kerima, see suurem on aga väga mõnus, kuigi keskkohast keeran kahekordseks. 


Jälle max lihtne, aga max mõnus. Pildil Kriss Sooniku M t-särk, aga saan seda sama moodi kanda kõigi oma särkidega. Ja peale panna ükskõik millise jaki või hõlsti.


Ja lõppu midagi tõsisemat ja katvamat. Pildil jalas Kira saapad, aga kannan nii ka Martensitega. Ja seljakoti asemel pardikotiga. Ja Ilisoni pusa asemel pikavarrukaga t-särgiga, või tavalise t-särgiga. 

Ühesõnaga. 

Ma olen Jõuluvanale väga tänulik, et ta mind nii hästi tunneb ja mulle Tuubi kinkis. See on minu riietuses väga kesksel kohal ja sobib reaalselt kõigi mu asjadega väga hästi kokku. Hahha, must oli ka Jõuluvanal hea valik, leopardimustrilist Tuubi oleks mul tunduvalt raskem oma garderoobi sobitada.

Järgmine postitus tuleb juba uuel nädalal ja lubatud õlapaeltega kleitidest! 

NB! Ja lõppu lisan lähedalt pildi oma pardikotist ikka ka. Ma olen väga tänulik oma Instasõbrale @estonianthrifter, kes seda kotti oma Instas jagas, selle mulle ära ostis ja koju kätte ka tõi! Much love!






Comments