Kingiigeed emadepäevaks ehk vali hoolega ja kui kahtled jäta ostmata!

Emad ja emmed ja mammid ja mampsid. Kuidas sa oma ema kutsud? Ok, see ei ole isegi nii oluline, oluline on see, et kohe-kohe (9.05) on emadepäev ja hästi armas ja tore ja ilus on oma ema selle tähtsa päeva puhul meeles pidada. 

Kas meelespidamine on kingituste tegemine? Oh ei, parim on ikka oma emale kaart joonistada, ehk luuletus mõelda, metsa alt peotäis lilli korjata või enda tehtud koogiga külla minna! Need on parimad ja (reeglina) südamest tulevad asjad, ehk on see isegi juba teie pere traditsioon, sest sa oled neid aastaid või isegi aastakümneid teinud. Hahha, ma vahepeal mõtlen, et emadus on ikka nii pull asi, saad iga päev kingituseks väga üksteisele sarnased joonistused, aga oled ikkagi nii rõõmus, nagu oleksid mingi suure ja hinnalise kunstiteose saanud! ✧・゚

Ise aga ema olles, ma oma emale emadepäeval külla ei lähe. Tähistame ikka koos emme, õe ja muude pereliikmetega ka, aga mitte sel konkreetsel päeval. See-eest magan ma emadepäeva hommikul hästi kaua, joon hästi aeglaselt kohvi, söön pannkooke ja naudin hommikut. Laisklen ja luban endal niisama olla. Ja just see on minule suurim kingitus. Kuigi sel aastal saan ma tõenäoliselt veel ka ühe asja lisaks vabale ja stressivabale hommikule ja hindamatu väärtusega väikse Mia joonistatud kaardile. See asi on olemas ka siin kingituste nimekirjas, hahhhaa, aga kuna ma 100% kindel veel ei ole, siis täpselt välja ei julge kirjutada. 

Aga minu arvates on parimad emadepäeva kingid sel aastal:

1. Taevakera plakat- väga lahe, südame ja mõttega sisekujunduselement. Saad ise valida sündmuse, mida oma plakatiga meenutad. Ka meie koju on üks selline kohe-kohe jõudmas ja siis näitan juba täpsemalt.

2. Hurm parfüüm- tea kindlasti, mis lõhnasid su ema eelistab. Või vali talle hoopis testeritest koosnev komplektike. 

3. Prühted ehted - need ehted on erilisest, sest nad on koolinoorte loodud ja nad on valmistatud jäätmetest. Olen kindel, et nende ehete loojate emad on oma laste üle väga uhked! Mina olen ja sellepärast soovitan sul oma emale (miks mitte ka endale) just sealt armas paar ehteid välja valida. Muidugi veendu enne, kas ja mis tema stiiliga kokku sobib! Neil on ka emadepäeva soodukas, koodi leiad nende Instast.

4. Ogamatt- Veendu või tea, et see talle meeldiks!

5. Fermency kimchi ja kastmed- Hahha, veits jamps on see, et ma ei ole neid ise kunagi maitsnud, aga kui mu enda pekki läinud kimchi, mille ma ikka nui neljaks ära söön, otsa saab, siis tellin kindlasti. Ma lihtsalt tean, et need Fermency omad on mega head!

6. Korralik päikesekaitsekreem- näiteks Mediron.ee lehel müüdavad EVY vahud. Luksuslikud, toimivad (hahha, olen ise proovinud) ja ilusas pudelikeses.

7. Muuni villane pleed- ma tellisin endale selle natuke aega tagasi ja olen niii rahul. See on nii soe ja mõnus... ja villane. Silver ütleb, et kare, aga mulle meeldib vill, kui selle kingi kasuks otsustad, siis veendu, et su emale ka.

8. Eukalüpti oksad- näidake mulle naist, kes neid oma koju ei tahaks!

Just, selline nimekiri. Ma lihtsalt tean, et inimestele (ja ka mulle!) meeldib kingitusi teha ja saada, aga kindlasti on vaja see ilus liigutus läbi mõelda ja veenduda, mis võiks päriselt rõõmu tuua ja kasutust leida ning ei jääks kuskile lihtsalt vedelema. Mõtle oma emakese peale, ja kui arvad, et tordist ja kaardist jääb väheseks, siis ehk leidsid siit abi õige kingituse leidmiseks. 

See pilt on tehtud umbes aasta tagasi Budapestis

Comments

  1. Muuni meriinoga ja kašmiiriga pleedid on pehmed, ei "torgi" :) Meil laps eelistab just "orade" puudumise pärast nende meriinot.

    ReplyDelete

Post a Comment