Sellest, et ma enam ei luba, et siia tihedamini kirjutan ja sellest, mida ma teen ehk väike elu update

Ooo tere, ma olen see Mari, kes lubas endale (ja vist sulle ka), et ta ikka paari päeva tagant annab siia endast uue postituse näol märku. Hahha, jep. Hops ja nüüd olen hoopis Mari, kes tuli siia, et öelda ta hetkel ei jõua siia mitte kuidagi nii tihti kirjutama, kui süda tahaks. 

Mul on hetkel liiga palju raudasid tules ja ma olen läbipõlemise äärel. Ma lihtsalt tahaks kõike teha ja kirjutada ja kaasa mõelda, aga ma ei jaksa. Ma pean oma mõtte- ja kirjatööd rohkem struktureerima ning planeerima ja kahjuks on see blogi hetkel mu prioriteetidest suht viimasel kohal. Ma pean pausi tegema.

Ma tahan Miuksi nii kiirelt kui võimalik turule saada. Jah, ma olen juba projekti valmis saanud ja finantsplaani... Ja ka tooteid oleme Kadriga juba päris palju õmmelnud... jep, need tooted, eile õhtul avastasime jälle, et ikka on vaja kuskilt midagi muuta ja terve õhtu läks hoopis sellele, et harutasime asju lahti ning õmblesime uuesti kokku. Täitsa pael ikka, kui keeruline saab olla ühe laste pusa tootmiskõlbulikuks arendamine. Aga nagu Silver ütleb, kui see oleks imelihtne, siis teeksid seda kõik.

Vot, Miuksiga on nii. 

Aga lisaks harin ma end ka sotsiaalmeedia alal ja istun igal esmaspäeval kolm tundi loengus. Ma ei ole distantsõppega 100% rahul ja ka mitte selle kursusega, kus ma käin, aga tahan selle siiski ära teha ja oma paberi kätte saada. 

Ma panin hetkel ka koostööd pausile. Kuni suveni ei võta midagi uut juurde, teen lihtsalt ära kõik mis juba kokku lepitud on ja siis puhkan. Suveks töötan välja koostööde hinnakirja ja viin oma blogis ja Instas süsteemi uuele tasemele ehk sa hakkad nägema vähem koostöid, aga need hakkavad olema rohkem läbimõeldud, struktureeritud ja olenevalt pakkumise mahust mulle ka reaalselt tulutoovad. Ok, mul on endiselt sees hirm, et äkki keegi ei taha siis enam minuga üldse koostööd teha aga fu*k it, olen ju selleks ajaks ikkagi koolitatud SMM spetsialist. 

Lisaks on mul kuklas kipitamas mu raamat, mu imeline lasteraamat, millega hakkab juba tuliseks minema. Ehk kui ma siia ei kirjuta, siis tea, et see on suurema eesmärgi nimel ja ma lihtsalt TAHAN selle lasteraamatu valmis saada nii, et see jõuaks "Minu esimene raamat" konkursile. 

Aprilli jooksuväljakutse jätsin ma ka pooleli. Ma lihtsalt ei saanud esimesel nädalal eriti joosta, sest puusa närv valutas ja siis tuli veits jonn peale ja laiskus ja appi, ma tõesti ei suutnud end enam kokku võtta. Aga proovin endaga leebe olla ja mõelda, et jooksen siis, kui tunne õigem on.

Veel on mul mõttes üks mega-mega lahe heategevusprojekt, mille jaoks tahan hakata hiljemalt juuni alguses sponsoreid otsima ehk mul on selle projekti kirjutamisega ka juba tuli suht takus. Aga see on tõesti eriti lahe mõte (vähemalt mu enda ja nende üksikute arvates, kelle ma juba sellesse pühendanud olen) ja kindlasti kui asi vormis on, siis annan ka sulle sellest täpsemalt teada.

Ja veel on mul ka Fashion Revolution pidevalt mõttes! Ma ei saa öelda, et sinna liiga palju oma energiat panen, ma tahaksin teha seda tunduvalt rohkem... aga natuke ikka, mõned videod ja paar koosolekut ja jah, tahaks ka teemakohaseid artikleid eesti keelde refereerida ja kodulehel avaldada, aga see on hetkel mul veel ainult mõttena peas... ja peab ootama.

Ühesõnaga, ma niiiii tahan kõike kõike teha! Hahha, ma tahaks suvel Värav Cafesse tööle ka minna, aga vist ei jõua. Kandideeri sa, kui otsid (lisa) tööd ja tunned, et kõnetab, mega lahe kohvik ja mega lahedad õed on omanikud, Instas on neil täpsem kuulutus üleval.

Noh, ja vahepeal tahan veel oma musirullidega ka parimat aega veeta. Õnneks juba järgmisel nädalal lähemegi kolmekesi koos Mooste Villasse puhkama, ja loodusesse ja sauna ja tsillima ehk siis kolm päeva ma jälle mitte midagi ei tee, aga katsun mitte süümekaid tunda ja hoopis seda aega maksimaalselt oma patakate laadimiseks ära kasutada.

Saad vist aru küll, et ma tulin siia vabandama ja tõestama, et ma olen hetkel päriselt ka oma mõtted veits kinni tõmmanud ja loodan, et mõistad ja käid siin ikka aeg-ajalt piilumas. Või tead, kui sind päriselt huvitab, kui ma siia midagi kirjutan, siis pane hoopis oma energia kokkuhoiuks mu FB lehele Mari Jaanus Blog like, sest jagan sinna alati, kui midagi uut kirja saan.

Ole ikka musi ja varsti on suvi!

♡ 



Comments