Skosh plastivabad ja biolagunevad puhastusvahendid - keskkonnasäästlik ja stiilne lähenemine, suurepärane tulemus

See postitus on valminud koostöös Mediron.ee e-poega, kes toob Eestimaale kõige muu toreda kõrval ka üht-teist nullkulu elustiiliga sobivat. Mina sain endale sealt proovimiseks Skosh puhastusvahendid.

Aitäh sulle, et seda postitust loed ja huvitud parematest valikutest oma kodu eest hoolitsemisel! 

Kas oled poes puhastusvahenite riiuli ees seisnud ja mõelnud, et ei tea, mida osta? Mis on kodule parem, mis on keskkonnale parem? Ja puhastada võiks see ikka ka ju... Mina olen varasemalt lähtunud ohupiktogrammidest ja pakendist. Tihti tulutult, aga olen vähemalt proovinud. Valikut on palju, aga kõik valikud on lihtsalt niii sarnased. Osad on lihtsalt täitepakendid ja osad ilma spreiotsikuta... aga kõik koosnevad suurest kogusest veest ja tilgakesest ohtlikest ainetest. See lahustuvate vahendite kasutamine on pannud mind mõtlema sellele, kui palju ma olen poest vett ostnud... Ilma veeta puhastusvahend on esiteks tunduvalt kergem ja mugavam poest koju kanda, vett tuleb ju meil enamasti kõigil kraanist... äärmisel juhul kaevust.

Nüüd natuke Skoshi puhastusvahenditest (€2.95), mis tulevad su koju ilma veeta. 

Vee pead ise lisama.

Muidugi võid sa Skosh puhastusvahenditableti sulpsata ükskõik millisesse pudelisse, aga Skoshil endal on olemas ka imeilusad pudelid, mis on valmistatud 100% taaskasutatud plastist. Skosh tabletike (pakendatud paberisse) mahub sinna kenasti avause kaudu sisse ja lahustub paari minutiga. Juba lahustatuna säilib vahend pool aastat. Skosh puhastusvahenditabletid ei sisalda toksilisi aineid ning on 100% biolagunevaid ja taimsetest koostisosadest valmistatud. 

Nad sobivad ideaalselt laste ja loomadega kodudesse! ♡

1. Klaasipuhastusvahend- ei jäta triipe, väga mõnus on puhastada ja tõesti saab kiirelt peeglid puhtaks. Aknaid hakkan alles millalgi küürima... Lõhna nagu on, aga üliõrn, kirjade järgi peaks ookeani hõng olema.

2. Üldpuhastusvahend- kui mul on nüüd kolm erinevat vahendit, siis üldpuhastust kasutan ma reeglina köögis. Muidu kasutasin ma üldpuhastusvahendit igal pool ja kui ma ainult ühe Skoshi peaksin valima, siis võtaksingi selle. Puhastab hästi pinnad, pliidi tõmban sellega üle, köögikapi uksed, laua... Hahha, ja just loen, et selle toote juures on kirjas, et mitte kasutada puidust pindadel. Ma olen oma täispuidust köögi tööpinda sellega väga palju kordi juba puhastanud ja ei ole küll midagi pahasti läinud. Aga muidugi, ma ei saa soovitada sul sama teha, see on lihtsalt üks fun fact

3. Vannitoa puhastusvahend- väga-väga hästi toimiv puhastusvahend! Ma ei ole selle üle uhke, aga meie vannitoa kraanikauss näeb mõnikord ikka päris nasty välja- seal on Mia näpuvärve ja meiki, minu toonivat päevakreemi... hahha, said vist juba piisava ülevaate. Ühesõnaga, see vahend teeb selle jama ilma suurema pingutuseta puhtaks. 

Mulle meeldivad Skosh puhastusvahendid väga, nad näevad superilusad väljad, puhastavad väga hästi, ei lõhna tugevalt ega jää pindadel tunda. 

Ei olegi ju muud ühtelt puhastusvahendilt tahta! ✧・゚



Toodete kokkuvõte: 

Vegan koostisosad  ♡
Julmusevaba tootmine, ma ei leidnud tekstina seda väidet kuskilt, aga kuna tegemist on Norras valmistatud tootega, siis ma eeldan, et tegemist on julmusevabade vahenditega ♡
Sertifikaadid ╳ 
Biolagunevad tooted ♡
Nullkulu elule sobilikud tooted ♡

Skosh tooted on väga vähe pakendatud, pudelid tulevad ilma ümbriseta ja tabletikesed on pisikesse paberisse pakitud. See paberike pane papi ja paberi konteinerisse ja pudel, kui sa tahad selle mingil veidral põhjusel ära visata, pane pakendikonteinerisse. 










Comments