Heveren.ee nullkulu tooted - minu valikud iseenda ja looduse heaks

See postitus on valminud koostöös Heveren.ee veebipoega. 

Aitäh, et sa seda postitust loed! ☼ 


Nullkuli ja zero waste. Jah, ma ei ole selles teemas eeskujulik ja tunnen teinekord süümekaid ka, aga tean, et teen alati hetkeolukorrast lähtuvalt parima valiku. 

Ka üks parem valik on ju parem, kui mitte ühtegi head valikut. 

Eestis toimetavad e-poed toovad aina rohkem maale uusi ja huvitavaid tooteid, mis on kooskõlas nullkulu elustiiliga. Lüües Heveren.ee lehel nullkulu toodete alajaotuse lahti, näen seal kõike alates plaastritest, sidemetest ja vatitikkudest kuni kehahoolduse ning kodupuhastuse ja pesuvahenditeni välja. 

Mulle saadeti sellest kategooriast mõned asjad proovimiseks ja nüüd olengi ma omadega nii kaugel, et saan oma lemmikud välja tuua.

1. Zuzii biolagunev hambahari - kui selle harja pakendist välja võtsin, siis ei osanud ma sellest midagi arvata. See tundus jässakas ja pigem ebamugav, AGA TEGELIKULT, on tegemist väga mõnusa ja mugava harjaga, see jässakas ots aitab paremini puhastada ja harjased on otsast peenenevad. Väga soovitan proovida!

2. Cosmonaturel tahke hambapasta - värske ja hea maitsega pasta, mida on natuke ebamugav kasutada. Kuna pakend on papist, siis liguneb see läbi ja hõõrudes tuleb justkui pastat liiga vähe harjale, tahaks rohkem. AGA hoolimata sellest kõigest meeldib mulle see pasta, sest see jätab erinevalt paljudest nullkulu suuhooldustoodetest suhu hea ja värske puhta suu tunde.

3. TooFruit seebivaba seep kookose ja ananassiga - see seep on mõeldud lastele, aga meie peres olen ikkagi mina suurim seebifänn ja sellepärast võtsin selle hoopis enda näoseebiks. See ei kuivata nahka ja on just piisavalt õrn ka näo pesemiseks, nägu ei jää kiskuv ega ketendav vaid puhas, sile ja pehme. Kui Miuksil hetkel kasutusel olev pesuvahend otsa saab, siis ootab teda sama firma maasika ja vaarika seep.

4. Biosince 1975 looduslik plastikuvaba tahke iluseep eeslipiima ja sidrunheinaga - jep, ma olen natuke seebifriik ja seda seepi kasutan kehapesuks. Kui võiks arvata, et eeslipiima seep on magusa ja veidi imala lõhnaga, siis see lõhnab hoopis 100% nagu sidrunhein ja sidrunhein on mu lemmik! 

5. Biosince 1974 looduslik plastikuvaba tahke šampoon jojoobaõli ja aloe veraga kuivadele juustele - kui aastake tagasi olin ma lootust kaotamas, et leian endale sobiva tahke šampooni, siis täna tutvustan sulle juba kolmandat, mis on minu juustele väga sobiv. Juuksed ei jää mustad ega rasked, pea saab puhtaks ja tunne on hea. Kindlasti on vaja kasutada mul sellega (ja üldse kõigi tahtete šampoonidega) koos palsamit, et kammimist lihtsustada. 

Need on asjad, mida ma juba proovida olen jõudnud ja mille headuses tõesti veendunud. Pikisilmi ootan ka, et saaks juba Milly & Sissy lahustuvat juuste- ja kehapesuvahendit proovida, aga selleni läheb meil ikka veel aega, sest ma ei taha liiga palju poolikuid asju koju tekitada ja seebid ning tahked tooted kestavad ju niiii kaua.

Kokkuvõttes tahan öelda, et isegi seep dušigeeli asemel on juba samm parema tuleviku suunas. Elu koosnebki pisikestest asjadest, mis kõik kokku teevad suure ja olulise.

Ole musi!









Comments