Mõtteid metsast, mõmmist, kuuskedest ja Tilk! Forestist

See postitus on valminud koostöös Tilk! brändiga!

Aitäh, et sa seda postitust loed! ☼ 


Mulle meeldib mets täiega ja nii on. Mulle meeldib vihmase metsa lõhn ja päikeselise metsa jahedus, lumise metsa soojus ja tuulise metsa hääled. 

Mõnikord, kui olla ei oska ja rahutus on peal, siis lähen metsa. Jooksen ja jalutan, vaatan niisama, pildistan ja mõtlen selle karu peale, kes võib-olla ikka veel meie Haabersti hõredas metsatukas pesitseb. Ei usu, eks?! Aga samas kunagi ei tea ju ka. Kokku ma temaga küll juhtuda ei taha, aga armas on mõelda, et metskitsedele vahelduseks elab seal ka üks nunnu karumõmm, kes mugib mustikaid ja on niisama muhe. 

Tilk! tuli juba jupike aega tagasi välja oma metsatoodete sarjaga, mis sisaldavad kuusevaiku ja lõhnavad väga-väga kuuseselt. Täna hommikul kuuse kreemi näole määrides mõtlesin, et varsti peab kuuse tuppa ka tooma ja otsustasin, et sel aastal hangime endale potikesega kuuse. Tahaks loota, et selle saab pärast metsa viia, või äkki ka järgmisel aastal kasutada?! Pean veits selle kohta uurima, aga ma ise arvan, et see on väärt mõte. 

Minu mõtted Tilk! Forest sarja toodetest:

Kuuse-astelpaju näokreem - jass, minu teine lemmik Tilk! näokreemide valikust. Esimene lemmik on endiselt Nourish Me, aga mõlemad on siidised ja hästi imenduvad ning sobivad minu nahaga nii hästi. Kuusekas leevendab punetust ja muudavad näo nagu kohe klaarimaks, usun, et see on tulevase külma ja tuulise aja jaoks ideaalne kreem. Ja see mega hea kuusene lõhn, millest ma juba kirjutasin! 

Kuuse kätekreem - hea ja kerge, mingit rasvast tunnet ei jää. Sobib kasutamiseks ka siis kui on vaja suht kohe midagi tõsta ja katsuda või purke avada, sest imendumise aeg on väga lühike. Hahha, ideaalne ja enne lugemist, ei jäta raamatule sõrmejälgi peale. Minu senist lemmikut Love Me-d troonilt ei tõuganud, aga siiski soovitan proovida. Love Me potsik meeldib mulle ka rohkem, mugavam võtta ja põhjani ära kasutada. 

Kuusesalv kookosega - seda hakkasime proovima alles kuuke tagasi, kui Mia käte seisukord jälle halvenema hakkas. Mäletan, et lugesin kunagi kuskilt vanast ravimtaimede raamatust, et kuuse vaik on väga hea dermatiidi ravimiseks ja see kreem toimibki väga hästi punetuse ja sügeluse leevendamisel. Nohuse nina alla ja üldse igale poole, kus on vaja ekstra niisutust. 

Tilk! on vahepeal juba välja tulnud ka musta küüslaugu sarjaga, millest ma juba paljusid asju proovinud olen, aga neist täpsemalt tulevikus. 

Täna saan öelda, et Forest sari on küll pisike, aga KÕIK kolm toodet on super head ja mõnusad ning väärivad proovimist. Oma kuuseses lõhnas ja headuses on nad minu arvates midagi väga sobivat ka jõuluvana kingikotti! 

Aga osteldes jääme ikka mõistlikuks!

Ilusat jõulu ootust ja mine ikka metsa ka!





Comments