Kiire heietus tänasest päevast ja Mia analoogkaameraga tehtud pildid

Ühel hetkel sättisin koolis veebruaris 104-aastaseks saava vilistlase Endel Uiga tööde näitust üles, teisel jõllitasin kodus Miale vägisi tehtud koroona testi ja vaatasin poole silmaga multikat... Ühesõnaga, läksin hommikul rõõmsalt kooli, aga juba enne lõunat kirjutas mulle Silver, et Mia haige ja väga nutune ning igatseb emmet. 

Mis seal ikka, kiire takso ja koju, ema olemine on ju mu kõigist töödest-tegemistest kõige tähtsam. Hahha, ja selle kõige tähtsama töö kõrvalt on mul au olla ka selle sirguva fotograafi peamiseks modelliks. 

Mõnda aega tagasi andis TPT analoogfotograafia õpetaja mulle koju kaasa Novocolor ühekordse filmikaamera ja palus lapsele anda. Ta tegi veel nalja, et peame juba päris pisikestes fotograafia vastu huvi äratama hakkama ja nii Eesti fotograafia tulevikku kindlustama.

Mia oli selle kingituse üle väga rõõmus ja fotopisik sai kindlasti veel tugevama vundamendi. Pilte palju sealt küll välja ei tulnud, mu klassivend, kes neid ilmutas arvas, et selle filmiga on midagi juhtunud, lisaks on suur osa pilte tehtud üsna pimedas ja ilma välguta. 

Aga mõned siiski tulid ja kohe hakkab Mial ka teine selline kaamera täis saama. Hahha, ootan juba huviga, mis veidrates poosides ma seal veel figureeruda võin.

Ok, ole musi ✧・゚



Esimesed kaks on minu pildistatud ♡










Comments