Napsiest, loodusest ja ainult ilusatest asjadest

See postitus on valminud koostöös Napsiega

Aitäh, et seda postitust loed! ✧・゚


Alustame algusest. Minu suhe Napsiega algas mõned aastad tagasi, kui sain endale nende bambusteki. Olin Ungarist Eestis suveks külas ja kiitsin Napsie ajastust, hahha, kodutule on tekk kingiks ju just õige asi. Nii ma siis käisin terve suve, oma tekk kaenlas ja ööbisin sõprade-sugulaste kodudes. Ungarisse ma seda kaasa võtta ei saanud (ainult käsipagas, you know), jätsin emale, sest tal oli ka just uut tekki vaja. 

Ütlesin ju, et suurepärane ajastus. Emme kiidab oma bambustekki siiani, see on kerge ja mõnus, soe ja pehme, ning mis ka väga oluline - see on kodus ise pestav. 

Nüüd aga magan mina ka jälle Napsie teki all. Noh, Silver ja Mia ikka ka. Mial on oma voodis küll ka Napsie bambustekk, aga kuna ta on meie voodis puuküürnik ("Esimesest jaanuarist oma voodis" üritus kukkus kolinal läbi), siis saab ta oma nurga ka meie suurest (200 x 200) "Ookean" tekist. 

Ja just sellest Napsie "Ookean" sarjast ma sulle esimesena rääkida tahtsingi. Kas teadsid, et need on valmistatud Eestis!? Minu jaoks on Eestis toodetud asjade ostmine ja kasutamine väga oluline, nii hoiame me oma ettevõtteid ja anname tööd inimestele, kes neis töötavad. ♡

Meie kasutame Napsie "Ookean" tekki ja mina ka patja.

"Ookean" patjade ja teki täidis on valmistatud ookeanide äärest kokku kogutud ning Plastic Banki poolt (Advansa, Suprelle Blue brändi omanik on kenasti partnerite nimekirjas olemas) ringlusesse võetud plastmassist. Viimasel ajal tuututavad kõik sellest plasti-asjast ja sellest, et on rohelised ning ökod ja värki.

See võib hakata juba veidi tüütuks muutuma, aga minu arvates on see küllastus märk sellest, et maailm hakkab just õigesse kohta jõudma. Õige on ju nii, et need, kes teevad rohelist ja teevad ökot, ongi tavalised ja need üksikud, kes ei tee, need on ebatavalised ja paistavad silma. 

Ma arvan, et ok on mõelda roheliselt selle pärast, et see on populaarne ja ka sellepärast, et oma müüke suurendada, sest kokkuvõttes võidame me sellest kõik. Hea on, kui ettevõtted suudavad muutuva maailmaga kaasa mõelda ja paremaid lahendusi oma toodete loomiseks kasutada. 

Veel tahan ma selle Napsie padja arendajate kiituseks öelda, et lukuke, mille kaudu sisule ligi pääseb on eriti tore leiutis. Meie peres on näiteks nii, et Silver tahab hästi liisatakat ja pehmet patja, mulle meeldib aga hästi suur ja paks padi, noh et ikka tunda oleks, et midagi on pea all, saab vajadusel kaissu võtta ja nohuga on ka mõnus hingata. Just see lukk seal padja ääres päästaks meie pere päeva nii, et Silveri padjas oleva üleliigse sisu saaks pikema jututa minu padja sisse suunata. Kuna aga Silver oma hetkel kasutusel olevast liistakast veel loobuda ei taha, siis jääb see üks padi meile varuks. 

Noh, ja ka "Ookean" tekid-padjad on masinpestavad! Mulle on alati ja kõige puhul väga oluline, et asja oleks lihtne kodustes tingimustes hooldada, mitte ei peaks neid mööda erinevaid asutusi vedama ja pesemise eest kallist hinda maksma. 


Teisena tahtsin ma sulle rääkida oma Napsie kattemadratsist. Kattemadratsit oli mul tarvis koju diivani jaoks neiks puhkudeks, kui meil külalised on. Või neiks, kui Mia suurde tuppa "telkima" ja teleka paistel popcorni nosima minna tahab. 

Valisingi meie diivani mõõtude järgi 140 x 200 kattemadratsi (neid on 5 erinevat suurust) ja see sobib ideaalselt, ning sellega muutus meie muidu väikese loksuga diivan päris mõnusaks pesakeseks, kus hea uni ja mõnus magamine on garanteeritud. Et asi ikka kindel oleks proovisime Miaga ise Haapsalus käies selle madratsi kahel ööl ära ka ja kiidame heaks. Isegi põrandal magades oli ta väga okei, kui armastad kõvemapoolset küljealust. 

Kattemadratsi all on napsukesed, mis ei sel lase paigast nihkuda ja kate on eemaldatav ning pesumasinas pestav. Suvel hakkame seda ka telkima minnes kaasa võtma, et uni ka metsas veel magusam oleks.


Ning lõpetuseks räägin ma sulle oma lemmikust Napsie toodete hulgas ja selleks on voodipesu "Loodus" (piltidel ka näha). Hetkel on meil kodus aktiivselt kasutuses kolm komplekti (hahha, nii et kui näed mu Instas koguaeg sama voodipesu, siis tea, et ma ikka vahetan seda ka). Kaks on meile Silveriga ja üks pisem Mia bambusteki ümber. 

Esimest komplekti seda pesu kasutame me juba alates maikuust ja tõesti olen väga rahul. Kuna meil ei ole palju voodipesu (aga on kuivati), siis saavad need korralikult vatti ja see komplekt on väga ilusana püsinud. Värv on tiba heledamaks läinud, kangas tunduvalt pehmenenud aga see muster ja toon on selline, et sa tegelikult ei ütle peale vaadates, et ta kuidagi vana või kulunud oleks. 

Ka lukud töötavad, luku juurest ainult veidi lainetab, aga see ei sega kasutamist, üldiselt ei ole õmblused välja veninud. Jah, ma olen voodipesudel ka hulka lühema kasutusajaga toppe, õmbluste venimist ning furnituuri purunemist kogenud ja sellepärast oskan kõige selle MITTE juhtumisest suurt rõõmu tunda.

Mu elu filosoofia on juba pikka aega olnud, et luban oma koju ainult asju, mis mulle väga meeldivad, mida ma päriselt ning armastusega ja palju kasutan. Napsie tekid-padjad ja "Loodus" on just need kvaliteetsed, hea hinnaga ning mulle ka visuaalselt väga-väga meeldivad asjad! ✧・゚

NB! Napsiel veel mõded päevad megasuured soodukad, kel vaja tekke-patju-madratseid ja voodipesu, vaadake üle!

Ühe Napsie ookeani padja sees on 34,2 ümbertöödeldud plastikpudelit.






Comments