Mu #ostuvabaaasta ikka käib!

Tsau! Appi kui ammu ei ole ma siia kirjutanud ja bla-bla-bla. Ma ei taha sulle öelda, et ma kavatsen end nüüd kokku võtta ja rohkem kirjutama hakata, aga ma ütlen ikka, sest äkki see motiveerib mind natukenegi.

Aga mu ostuvaba aasta. Ma tuututan sellest nüüd oluliselt vähem, kui varem, aga see käib mul ikka. Ja jah, sellega on nii ja naa. Iirimaal kokku ostetud asjadest (mis leiavad tõesti igapäevast kasutamist) ma juba pajatasin. 

Neid oli viis. 

Juuni ja juuli jooksul läks asi veel veidi reelt maha, AGA jällegi, ma ei võtnud ka koostööna vastu ühtegi asja, mida ma päriselt ei kasuta ja mida mul tegelikult vaja ei ole... Ok, kui ehk ainult Kira kingad, mul tegelikult on olemas Toku omad, millel kummid natuke küll hõõruvad, aga mis tegelikult käivad veel väga hästi ja pikalt...

Aga kõigest järgemööda:

  • Tuubi top-rinnahoidja - ma lihtsalt ei suutnud ei öelda, kui Tiiu mulle kirjutas ja seda mõnnade emotsioonipiltide eest kingituseks saata tahtis. Ja ma ei kahetse, sest see hetkel enim kasutuses olev rinnakas. Ja mitte ainult sportides. Lihtsalt ka. 
  • Napsie trikoo - see oli suvepäevade kingikotis ja tegelikult ka mulle vajalik, sest talisuplusel ikka soojem triksiga. Eelmise trikoo, mis oli mulle kehast ikkagi liiga lühike (M suurus), müüsin Yagas juba tükk aega enne seda maha.
  • Kira kingad - sest ma olen maailma suurim Kirafänn ja mustad madalad ning eriti minimal ja stiilsed kingad kuluvad ju alati ära. :D
  • Donalabel stringid ja bikerid - mu eelmised bikerid lihtsalt kiskusid säärest üles pidevalt ja uusi oli vaja. Arvasin, et pean vastu, aga näe, juhtus nii, et sain koostööna megamõnksid ja head püksid. Bikereid kannan ma pea kõigi seelikute ja kleitide all, sest noh, kintsud hõõruvad kuumaga jne. Tead ju küll! Stringidega aga nii, et enamus mul ostetud 2020 aastal, sellest on mu postitus siin ja kui seal ma kirjeldan, et päris auklikuks veel kantud ei olnud pesu, mida tookord asendasin, siis need Intimissimi stringid juba vaikselt on... Hahha, sorry, kui liiga palju infot. Ühesõnaga mul oli ja on ka hetkel aluskaid veel lähiajal juurde vaja. 
  • Miuks maikad 3tk - Ostsin need, sest mu oma firma ja ühel hetkel avastasin lihtsalt et kõige suurem suurus sobib mulle nii ideaalselt. ARMASTAN!
KOKKU siiani terve aasta peale 13 asja. Appi, see veits lappes, aga jällegi, kui mul see #ostuvabaaasta kuklas ei tiksuks, siis oleks neid asju rohkem... sellele tegelt rets mõelda...

Ole musi ja tore oli kirjutada ja augusti postituse katsun õigel ajal teha!






Comments