Ja ongi käes oktoober ehk #ostuvabaaasta septembri kokkuvõtte on sinu ees

 Helloo, teen täna mega lühidalt, sest mul on sellest mitte ostmisest ja süümekatega ostmisest endiselt kopp ees, aga ma ei taha ka oma läbikukkumist veel tunnistada ja päriselt seda pulli ära lõpetada. SEST MA KORDAN VEELKORD, ET KUI MUL EI OLEKS #OSTUVABAAASTA, SIIS OLEKS MUL SEL AASTAL KINDLASTI ÜLE 29 UUE ASJA. 

Oot-oot Mari, kuida 29, kui august sai purki kuuteistkümne asjaga?

1. Napsie kimonod - varsti näete reelsi, kui hästi need mu garderoobi sobivad! Varsti! Ja tegelikult sain neid 3, aga roosa kinkisin õele. Teeme temaga koos ka nendega mingi kiire shoodi millalgi ja näitan. 

2. Aluskad - jeps, mul oli aluskaid juurde vaja, ja ostsin ükspäev Prismast 2 paari.

3. Sokid - selle aasta alguses ma uusi sokke ei varunud, st. need mida kandsin olid juba mõnda aega kantud ja tänaseks on enamus neist ikka nii ribadeks, et ootavad juba jäätmejaama viimiseks pakituna panipaigas. Noh ja kui juba sokke shoppasin, siis ikka 7 paari korraga. Korra mõtlesin, et panen kõik seitse ühe esemena loendisse, aga fuck it, kui juba ostsin, siis panen ka täiega.

4. T-särk - triibuline t-särk, mis maksis sokisahtli e-poes ainult €10. Ma ausalt ei suutnud lihtsalt vastu panna.

5. Dadamora hõlst - noh, käisin kangaid ostmas ja seal see rippus, oliivivärvi ja ainult €15.

Jep. Ma tean, AGA kodus tegin ka kapis uue tuulutuse ja viskasin välja jälle seisma jäänud asju ja panen peatselt müüki. Hahha, ehk see annab natuke lunastust.

Ja kolaki ongi oktoober, ja juba 5. ning ma olen otsustanud, et sel kuul ei osta ma tõesti ühtegi riideeset!

Mis ma veel avastasin on see, et kui riietega on mul läinud nagu on, siis vanasti oli üks mu suurim ostuartikkel ka ehted ja ehteid ei ole ma tõesti sel aastal ostnud! Lausa mitte ühtegi asja. Vist. Hahha, vähemalt meelde küll esimese hooga ei tule. 

Ok, ole musi, ja osta ka vähem ning ainult asju, mida päriselt vajad! Nagu mina. Vist. 

Mu €10 maksnud triibik






Comments