Mina, mu Zelda kleit ja Aire Studio Designs riided, mis poevad südamesse

Eelmisel kuul sain ma kutse minna külla Aire Studio Designs stuudiosse Põhjala tehasesse. Läksin sinna juba väga kõrgete ootustega, sest olen Maire (Aire looja ja disainer) tegemistel juba päris pikalt silma peal hoidnud ja teadsin ette näiteks seda, et võimalusel tahan tema vahust südamega kleiti selga proovida! 

See mul ka õnnestus (ja see sobis oivaliselt) ning hetkel on see unelmate kleit ka e-poes veel müügil, loodan, et see leiab endale ühe väga armastava kodukapi ♥

Ja üks fun fact ka, nimelt elas Maire samal ajal Budapestis, kui mina perega. Hahha, I know, et see pole siin kontekstis kuigi tähtis, aga minu jaoks siiski tundub midagi erilist, kui olen mõne eestlasega samas välisriigis elanud. Ja veel samal ajal ka. 

Niisiis sammusin ma oma kõrgete ootustega Põhjala tehasese stuudiote majja, tuppa 407 ja ei pidanud pettuma! Esimesest hetkest tundsin sidet Maire ja ka tema loominguga, mis oskab ühel ajal olla nii detailne ja külluslik, aga samas ka kerge, elav ja lihtne. Ja kantav, ma näen end tema asjadega (ok, ehk mitte selle vahukleidiga) igapäevaselt oma toimetusi tegemas ja linnas ringi kimamas.

Ma olin kohapeal kõige rohkem tunnikese, aga selle ajaga jõudsime palju - naersime ja jutustasime, tegime vahvaid videosid ja ma sain ära proovida nii palju tema kauneid kleite ja ka ühe kimono. See kimono mõlgub mul siiani meeles ja isutab. Hahha, õnneks saab kohe mul see piinav #ostuvabaaasta läbi, saan teha kokkuvõtte ja asuda ilma süümekateta tagasi printsiibi juurde, et Eesti disain või taaskasutus. Punkt. Just nii ma teen. 

Aga tagasi Aire juurde ♥

KÕIK riided, mis ma Aire stuudios selga proovisin sobisid mulle nii väljanägimiselt kui ka oma olemuselt. Ma tõesti armastan Eestis jätkusuutlikult toodetud riideid.

Natuke Aire Studio Designs rõivabrändist:

  • Maire loob ja õmbleb kõik asjad ise
  • Ta kasutab ära kõik jäägid, neid saavad kotid, patsikummid, istepadjad jne.
  • Kohapeal on võimalik osta ja proovida näidiseid, aga enamasti toimetab ta ilma laojäägita ehk riided tehakse spetsiaalselt sulle ja sinu mõõtude järgi
  • Kangaid hangib ta peamiselt outlettidest ja taaskasutusest. Nii saab mõnikord kardinatest kleit või mööblitekstiilist kott!
  • Kui sa ei leia midagi endale, siis võid pöörduda tema poole ka oma ideega, kui võnked klapivad, siis võib sul varsti seljas olla midagi täpselt õiget ja just sulle  ♥
  • Iga Aire Studio Designs rõivaese on käsitööna valminud, kvaliteetne ja kestev

Minu Zelda kleit on valmistatud spetsiaalselt minule ehk andsin enda mõõdud ja Maire tegi kleidi täpselt mulle vastavaks arvestades, et mu keha on tavalisest veidi pikem ja puus ülaotsast number suurem. Selle kleidiga ei oleks ehk see isegi nii vajalik (jääks vaid veidi minim), sest see on avar, aga näiteks pükstükkidega lausa must have

Niiniii väga meeldib see kleit mulle! Kõigele lisaks on see orgaanilisest kangast, ning seda saab kanda päris mitut moodi (näitan Instas jooksvalt neid võimalusi)! 
Ja taskud, taskud on sel ka! 

Ma ütlen ausalt, et mu püüd sel aastal mitte üldse riideid osta on natukene tapnud ära minu sees soovi ja rõõmu pajatada sulle lahedatest Eesti disaineritest ja jätkusuutlikest brändidest... aga ma arvan, et ma saan selle sädeme kohe-kohe tagasi!

Algus on tehtud, aitäh sulle Maire,  ja aitäh Aire Studio Designs.

NB! Kui sulle mõni Aire Studio Designs toode silma jäi, siis kasuta kindlasti ka koodi MARI15 ja saad soodukat! Kood kehtib kuni 19.12.22!"Aire studio designs is a classic one-woman business, born from a dream to make simple, vintage inspired and ethical clothes that last."
Comments