Austusavaldus Eesti Disainile ehk 5 brändi, mida kannan ja kasutan IGA PÄEV!

Esimese asjana ja selguse huvides kirjutan, et tegemist on 0% koostööpostitusega. Need on minu isiklikud lemmikud ja ainus põhjus, miks need brändid siin on, on see, et ma fännan neid ja kannan või kasutan ei rohkem ega vähem, kui IGA PÄEV!

Doñas - mul on igapäevaselt kantavale aluspesule üks hästi oluline nõudmine: see ei tohi olla sünteetiline! Ja Doñas on just selline, mul on nende valikust iga päev midagi ihu vastas. Ma soovitan neid kõigile ja kannan ise nii suure rõõmuga - minimal, seksikas ja supermugav. Esimesed pesukomplektid sain endale koostööna veebruaris 2021 (kasutan neid asju siiani, ka fotol seljas) ja aja jooksul olen neid ka hunnikus juurde ostnud.


New Rustic - Igapäevaselt kasutan NR tassi, võtmetaskut ja kootud selja- või kandekotti. Reisides alati vöökotti. Suviti ka mütse... olen ka oma ema ja õe viinud nende ajsade usku ja ütleme nii, et mul vist on olemas suht kõik asjad NR valikust.... New Rusticu kootud kotid on kõik unikaalsed ja oma uue (fotol ja mida ma hetkel veel kordagi kandnud ei ole) seljakoti valisin täiesti emotsiooni ajel ja kodus mõtlesin, et see on nii mina: värviline, aga rohelise träpsuga ♡ ehk roosa-lillakas-värviline, mis sümboliseerib edevust, blingi ja beibekat ja roheline, mis jätkusuutlikkust, kestvust ja kvaliteeti... Esimese musta värvi seljakoti ostsin endale New Rusticust 2020. aastal ja see on endiselt supervormis, ehk ainult natuke heledam.

Tuub - mul ei ole kunagi olnud mugavamaid pükse! Tuubi pidulikud dressipüksid on mul jalas alates 2020. aasta detsembrist ja seda suht sõna otseses mõttes. Need on endiselt suurepärased, istuvad hästi ja ei ole nagu üldse vananenud! Lisaks on ka meriinopluus mu 100% lemmik, kannan seda suht üle päeva, talvel sooja kihina, suvel lihtsalt dressika asemel. Meriinopluus on mu kapis olnud ca. aasta.

tilk! - kindlasti ei ole ka saladus, et just selles pisikeses looduskosmeetikat pakkuvas ettevõttes ma igapäevaselt töötan. Aga mitte see ei ole põhjus, miks ma ühtlasi ka fänn olen! Esiteks on tilk! tootevalik lai, tööted on väga head, innovaatilised ja teiseks on see üks hästi toimiv, keskkonda ja kogukonda hoidev ettevõte.

Maria Leonidov - ja viimaseks lausa pean välja tooma Maria, kes on enamuse minu tätoveeringute autor, tema disaini ja käsitööd kannan ma päriselt IGA PÄEV ja hahha, seda kuni elu lõpuni! Megalt armastan Maria loomingut ja tal on just e-poes ka palju uusi ning põnevaid tooteid neile, kes nii sõna otses mõttes igapäevaselt nagu mina ja mõned teised, tema loomingut kanda ei tahaks.

Aitäh, et lugesid ja ehk leidsid ka mõne uue lemmiku! 🇪🇪





Comments