Meie lemmikud Pure Beginnings kehahooldusvahendid - säru kuivale nahale, sääsepunnidele ja beebikõõmale

Pure Beginnings toodetega on mul hästi südamlik suhe. Lisaks sellele, et nad head ja vahvad ja hästi pesevad/niisutavad on, on ka Heveren.ee poolt saadetud Pure Beginningsi tooted esimesed, millele ma koostööpostituse kirjutasin. 

Selle postituse leiad sa siit.

Siinkohal tänan ma südamest Hevereni usalduse ning pikaajalise ja toreda koostöö eest!


Pure Beginnings tooteid on Mia (ja ka mina ja Silver) kasutanud juba üle kahe aasta ja selle ajaga on meil välja kujunenud mõned lemmikud. 
  • Pepukreem on parim sääsepunnidele, võtab ära sügeluse ja punetuse. Hahha, Mia (ega ka kellegi teise) pepul ma seda proovinud ei ole, aga usun, et töötab ka seal väga hästi.
  • Šampoon hoiab beebikõõma ära ja jätab lapse juuksed niiiiiii siidised ja pehmed. Ja Silveri omad, talle meeldib ka see šampoon väga. 
  • Dušigeel on väga kreemjas ja õrn, ning sobib eriti just atoopilisele nahale seda rahustades ning niisutades.
  • Kätepesuvahend muudab kätepesu lõbusaks. "See on ainult Mia oma", rõhutab ta tihti.
  • Vanni ja massaažiõli hoiab ära naha kuivuse, eriti soovitan ma seda kütteperioodil kasutada. Ja mitte ainult lapsel, ikka endal ka.
  • Hambapasta on väga maitsev ja sobib kasutamiseks alates esimesest hambast. 
Kui ma ainult ühe peaksin valima, siis oleks see šampoon, top kolmes oleks veel ka vanniõli ja hambapasta. Need on asjad, mille puhul ei ole suutnud ka ükski teine bränd meile veel võrdväärset kogemust pakkuda. Khmm... no ega ma nüüd liiga palju katsetanud ka tegelikult ei ole, mõned on vahel olnud, aga siis oleme kohe Pure Beginningsi juurde tagasi pöördunud. 

Uusi asju on vahva katsetada küll, aga oma lemmikute juurde on pärast ju veel vahvam tagasi pöörduda!

Musid! 








Comments