Tilk! - meie pere vanad ja uued lemmikud ehk midagi ka meestele ja lastele

See postitus on valminud koostöös Eesti kosmeetikatootjaga Tilk!, meie pere sai kajastatavad tooted endale kingituseks! Aitäh sulle, et sa mu koostööpostitusi loed ning huvitud Eesti ettevõtetest, kes toodavad jätkusuutlikku ja nahasõbralikku kosmeetikat. ♡

Juhuuu, lan-ges mu pä-he vih-ma-tilk... 🎶 Hahha, tõesti oli eile ju juba päris paar plusskraad ja täiesti korralik vihm. Vähemalt Tallinnas. 

Hmm... aga täna?!

Ok, ma ei tahtnud ju ilmast kirjutada... tõesti, varsti on kevad käes, aga natuke peame veel selle külma ja märjaga ning kuiva õhuga tegelema. Ja ellu ja ilusaks jääma. Et selles võitluses paremini hakkama saaksime, saatis Tilk! sel korral midagi tervele meie perele. Silveril olid silmad imestusest suured: "Tavaliselt saate ju ainult teie Miaga midagi!". 

Meil tekkinud mõtted ja tunded:

Raseerimiskreem (plastkaanega klaaspurgis) - raseerimise ajal mõtlesin, et see kreem võiks isegi veel tihedam olla ja paksema kihina nahale jääda, aga kui raseeritud sain ning oma sääri silitasin, oli küll mega vauuuuu efekt ja pehme tulemus. Raseerimiskreem oli muide esimene kosmeetikatoode, mida ma enam ei ostnud, kui otsustasin kodus prügi ja pakendeid natukene vähendada. Tilk! oma kasutan nüüd suure rõõmuga, sest neile saab ju tühjad topsid tagasi saata. 

Huulekoorija (plastkaanega klaaspurgis) - asendamatu külmal ja küttega ajal. See on minu elu teine huulekoorija ja teeb huuled tõesti väga siledaks (eemadab hargnenud otsad) ja mõnusaks (hahha, esimene tegi tegelikult ka), ja vist ka natuke rohkem täidlaseks. See aitab huulepalsamil paremini mõjuda ja huultesse imenduda. Koos Tilk! huuleõliga on see mega hea (kui sul on väga kuivad huuled eelista huulepalsamit )! Eriti suured plusspunktid huulekoorija pakendi kujundusele,  see on nii lõbus ja tore! Arvan, et ka hästi vahva kingitus näiteks sõbrannale.

Näokreem (klaasist pumppudelis) - kerge ja mõnus kreem, kuivemapoolse naha sügavuti niisutamiseks on vaja kindlasti kasutada ka õli või seerumit. Pakend on täitsa mugav, aga mina eelistan ikkagi vanakooli purgikesi. 

Laste kreem (plastkaanega klaaspurgis) - väga universaalne kreem, see ei ole väga paks, aga tänu tekstuurile jätab ikkagi väga tummise mulje. Peale panna on lihtne, imendub hästi ja niisutab piisavalt. Hahha, täitsa võrdne konkurent Hug Me-le! Panen seda aeg-ajalt Mia põskedele enne õue minekut ja kätele magama minnes. Nüüd kreemitab Mia ise veel ka oma taldasid, sest palusin Silveril jalakreemi testida ja tema peab ju issi moodi toimetama. Ehk me kõik kreemitame siin hästi hoolega ja oleme rõõmsad, et meist igaüks Tilk! valikust midagi sobivat leidis.

Meeste näokreem (klaasist pumppudelis)- Silver on nüüd jõuludest alates igapäevaselt seda näokreemi kasutanud. Üldiselt on ta väga rahul, nii kreemi enda ja ka pumppudeliga. Lõhn meeldib talle ka väga, see on hästi oluline, sest Silver on väga-väga lõhnatundlik. Alguses tundus, et see kreem võiks veel rohkem niisutada, aga siis andsin ma talle ka näoseerumi aeg-ajalt kreemi sisse tilgutamiseks ja nüüd toimib kõik imeliselt. 

Jalakreem (plastkaanega klaaspurgis) - Panin selle Silveri öökapile, et tal oleks meeles oma jalgu enne magama minekut kreemitada ja ühel õhtul märkasin, et ta paneb seda kreemi tervele kehale. Hahha, hea, et tal vähemalt näokreem eraldi on. Lõhn on sel jalakreemile iseloomulikult ürdine, aga naha pinnale see kauaks püsima ei jää.

Juukseõli (klaasist pumppudelis) - niiii hea lõhnaga! Aitab mu lokikestel pehmed püsida, aga nagu kõigi õlidega - less is more. Ma ei suuda ise sellest reeglist alati kinni pidada ja sellepärast meeldib mulle õlidega rohkem juuksemaske teha. Nii, et panen neid enne pesu juukseotstele ja oma villasele tukale (väldin peanahka), ikka sellise korraliku koguse, lasen pool tundi (või nii kaua, kui aega on) imenduda ja pesen siis pea puhtaks nagu tavaliselt. 

Kätekreem (plastikust pumppudelis) - selle kreemi leidis oma Jõuluvana kingikotist meie pere kõige kuivemate kätega mees, minu õe abikaasa Janar. Nüüd, kui ta on seda juba päris kaua kasutanud küsisin ka kommentaari ja see on selline:"Väga hea kreem, niisutab täitsa tükiks ajaks." Hahha, lühike, aga samas sisutihe, kas pole?! Ja ka pumbaga kreemipudel sai mu õe pere poolt vaid kiitvaid sõnu, hea mugav võtta ja ei pea korkidega mässama.

Juba vanematest tegijatest kasutame me endiselt Hug Me kehakreemi, ja seda juba täiesti grupiviisiliselt. Hahha, õnneks on nüüd Mial oma kreem ja Silveril jalakreem. Just lugesin mõttes üle ja see viimane (kohe otsa lõppev) Hug Me on meil juba viies potsik! 

Ka Tilk! Nourish Me näokreem (mu lemmik siiani proovitud Tilk! näokreemidest) ja näokoorija (hetkel sidruniga) on koos mega-mega-mega mõnusad ja need on mul alati paralleelselt uute katsetustega olemas. Noh, ja kui aega rohkem on, siis ikka Detox Me mask ka vahele, aga üldiselt ka ainult koorimine annab ka näonahale erilise sära ja pehmuse!

Juhuu! Ma täiega loodan, et oled ka endale Tilk! kosmeetika hulgast lemmikuid leidnud, ma tõesti ei oska nende maailmavaadet, toodete headust ja toredust ära kiita!

Ole musi! ✧・゚ja ma hakkan nüüd ammu lubatud ärevuseteemalist postitust edasi kirjutama! Stay tuned! Hahha, mulle nii meeldib seda viimasel ajal öelda.

NB! Loe mu teisi Tilk.bio teemalisi postitusi siit ja siit

Toodete kokkuvõte: 

Vegan sõbralikud koostisosad ♡
Julmusevaba tootmine 
Öko sertifikaadid ╳
Nullkulu elule sobilik 

Mida teha Tilk! topsikuga, kui see on tühi? 
  1. Taaskasuta, saad selle sees hoiustada oma asjakesi, nööpe, pärleid
  2. Tee ise uus kreem sisse, Pinterest on täis erinevaid juhendeid
  3. Võta tootjaga ühendust ja saada pakendid postiga tagasi või vii kogumispunktidesse, mille asukohad leiad siit.
Tarbijatelt tagasi kogutud kosmeetikatoodete pakendid, suunab Tilk! uuesti ringlusesse. REUSE ME programmi raames tagasi korjatud pakendid läbivad hoolika desinfitseerimise ja kontrolli, et nad oleksid sobivad. Tilk! e-poes on võimalik teha valik, et soovid toodet ilma välise pakendita ja taaskasutatud topsis.









Comments