Sära, sädelus, hea lõhn ja pehme nahk ehk Hoia Homespa kosmeetikast ning selle headusest

Oma esimesed Hoia Homespa potsikud sain ma aasta tagasi ja alates sellest päevast olen ma nagu ära nõiutud. Ei ole möödunud päevagi, kui ma ei oleks ühtegi Hoia toodet kasutanud.

Esiteks on tegemist Eestimaise kosmeetikatootjaga, teiseks on nende pakendid tagastatavad ja kolmandaks on nende valikus nii palju erinevaid asju, et kui ma saaksin valida ainult ühe ettevõtte, kelle kosmeetikat kasutada, siis oleks see kindlasti Hoia. Hoia valikus on kreeme, seerumeid, näospreisid, šampoone, koorijaid, deodorante, huulepalsameid. Lisaks ka päikesetooted ning üht-teist meestele ja lastele. 

Hahhha, ja neljandaks. Ma ei ole veel leidnud Hoia asja, mis mulle ei meeldiks. Tõsi, päris kõike ma veel proovinud ka ei ole, sest nende armsate Saarlaste usinad käekesed meisterdavad pidevalt uusi ja ägedaid asju juurde. 

Aga jõuab. 

Kui mitte varem, siis kindlasti sel ajal, kui me juba uuesti Eestis elame. Ma tahaksin nüüd hakata rääkima hoopis Ungari kehvast postiteenusest ja selle veel miljon korda kehvemast olukorrast seoses hetkel käimasoleva kriisiga, aga ma ei hakka, sest keegi ei jõuaks seda hala ja kurtmist ära kuulata. Ja lõpude lõpuks ei ole mul ju üksi pakk ka kätte saamata jäänud. Lihtsalt iga paki peale kulub oodatust rohkem närvirakke.

Ok. Ma pöördun Hoia juurde tagasi. 

Esialgu mõtlesin ma, et teen selle postituse stiilis "Minu viis lemmikut". Siis mõtlesin, et ei, viis on vähe, teen seitse... aga seitse on ka ilmselgelt vähe. Ühesõnaga, ma otsustasin, et ei kirjuta ikkagi uuesti asjadest, millest ma juba kirjutanud olen ja keskendun ainult viimati mulle testimiseks saadud paki sisule. 

Mida ma varem proovitud HOIA toodetest arvan saab lugeda siit ja siit


Lavendli deodorant - Hoia lavendli deodorant toimib, olen sellega väga rahul ka trenni tehes. See toimib nii, nagu üks meie kehale hea deodorant toimima peab ehk see võtab ära ebameeldiva kehalõhna, aga laseb kehal oma jääkprodukte väljutada ehk higistada. Higistamist ON meie kehale vaja ja kasutades higistamist blokeerivaid vahendeid takistame me oma keha normaalset toimimist.

Mina valisin endale lavendli deodorandi, sest olen suur lavendlifänn, aga sellel ei ole väga tugevat aroomi, ning lavendli lõhn ei jää tunda. Soovitan täiesti ka neile, kes lavendlist nii suures vaimustuses ei ole. See deodorant on väga pehme tekstuuriga ja ma ei saa seda otse pulgast kenla alla määrida, sest siis on kõik pudi täis ning  seda läheb liiga palju. Ma panen natuke pulgast ja siis määrin sõrmedega kaenla alla pandud osa laiali. Käega deodoranti panna on minu arvates eriti mõnus, nagu pai kaenlaalla. 


Noorendav näoseerum - väga hästi imenduv ja tõeliselt häid tulemusi andev seerum. Nägu on pärast kasutamist elastne ja siidjas ning näib ühtlasem. Igapäevaselt kasutan ma seda näokreemiga koos nii, et panen tilga seerumit otsaette, tilga mõlemale põsele ja tilga kaelale ning siin masseerin ringjate liigutustega seerumi koos kreemiga näonahka. 

Pühapäevad on aga erilised ja siis teen ma hoopis nii, et maskitan ja möllan ja teen ehk isegi natuke sauna ning siis panen näole ainult seerumi. Siis juba natuke rohkem, et tulemus saaks veel siidisem ja veel mõnusam ja veel toitvam. Üldiselt kulub seda seerumit üsna vähe ja ka pisikesest pudelist jätkub väga kauaks.

Sidrunheina kehavaht - kas ma tohin selle ära süüa? Mega lõhn ja mõnus tekstuur. Vaht muutub keha ja käe soojusega õliks ning niisutab nahka väga mõnusalt, aga ei jäta nahale rasvast tunnet. Siiski ei kasuta ma seda igapäevaselt terve keha niisutamiseks, ma kasutan seda kodustel spa-päevadel või raseerimisjärgse kreemina. 

Mia hakkas ka kohe puu pildiga kreemi vastu huvi tundma ja tahtis seda hoopis endale, niisiis villisin ma tema kreemi ühte vanasse Hoia topsi. Olime mõlemad õnnelikud, mina sellepärast, et nii kaval olen ja Mia selle pärast, et sai endale ka isikliku puu pildiga kreemi. Ja ausalt, ma ei keelaks lapsel muidu seda kreemi kasutada, aga see on tema nahale sõna otses mõttes hea kraami raiskamine. See imendub ära, aga nahk jääb ikka kare ja ketendav. Raske nahaga laps on mul lihtsalt.

Arbuusi sprei - oooooo see lõhn. Ma ei ole kunagi elus kasutanud parema lõhnaga näospreid. Ja ma olen neid palju kasutanud... Ma kasutan neid näotoonikuna ja soojadel suvedel keha värskendamiseks... Ja need suved on siin Ungaris väga soojad ja väga pikad, ehk värskendust kulub pudelite kaupa. Kui ma esimest korda seda endale sussaka näkku lasin tuli mulle meelde mu sõbranna Reine, kes kasutas terve meie kooselu aja sarnase lõhnaga parfüümi. Pole midagi öelda, head TTK ühika ajad tulid mulle meelde. 

Nii. See lõhn on mega ja nägu jääb pärast spreitamist värske ja särav. Ma olen piserdatava näoveega nii ära harjunud, et kui ostan endale prooviks mõne, mis ei ole sprei, siis kallan ka selle ümber. Piserdades kulub näovett tunduvalt vähem ja ka pealekandmine on mõnus ja mulle kui rituaal. Ma ei jõua nüüd neid palavaid päevi ära oodata, et ennast ja Miat selle arbuusilõhnalise värskusega päevast päeva piserdama hakata.

Sädelev kehakoorija - see koorija on kindlasti mu Hoia toodete top kolmes. See on nii luksuslik, nahk jääb prink, seksikalt sädelev ja siidine. Pärast koorimist ei ole isegi kreemi vaja, ja riideid ka mitte, sest pärast selle koorijaga koorimist oled sa jumalanna valmis. Hahha, no, kui kodust väljuda kavatsed, siis vist kuluvad riided ikka ka ära, aga muidu käib ainult hommikumantel ka väga hästi. 

Sädelev aaloegeel - jälle see arbuusilõhn! Ma ei ole hetkel veel seda geeli päevitusjärgselt kasutanud, sest päevitusseanssid rõdul ei ole veel mitte kuidagi tulemusi andnud ja ühtegi jume meenutavat asja mu nahalt veel leida ei ole võimalik. Küll aga testisin seda geeli käel ning raseerimisjärgselt jalgadel ja saan öelda vaid, et jälle üks väga vajalik pudelike. 

Geel ise on jahutav ja niisutav, aga ei jäta nahka absoluutselt kihi alla, see imendub veel paremini kui ükski kreem või kehavaht. Kujutan ette, et rasusema nahaga inimestele on see ideaalne. Mulle tuli kohe ka mõte seda külmikus hoidma hakata, et geeli enda jahedusele veel veidi vunki anda ja pärast päevitamist ikka korralik värskendus saada. Ja see geel on sädelev, ma kujutan juba vaimusilmas oma pruune, siledaid ja sädelevaid sääri ette!


Sädelev päevitusõli - hahha, kui päike kuidagi veel jume andnud ei ole, aga tahad end juba päevitama minnes grammike tumedamana tunda, on see õige toode. Juba õli kehale pannes muutub see tooni võrra tumedamaks ja sädelevad osakesed võimendavad efekti veelgi. Olen seda õli sel hooajal juba korra rõdul päevitades kasutanud ja jäin tõeliselt rahule. See on hea lõhnaga, hästi imenduv ja mugavas pudelis. 

Ja sädelev. See sädelus on minu jaoks endiselt elevust tekitav. See annab nii palju luksust, naiselikkust ja erilisust läbi nende asjade ka mulle endale juurde. Igaks juhuks lisan siia ka, et kes nii väga sädelust ei armasta, siis kõik sädelevad tooted on Hoial olemas ka ilma sädeluseta, neil on kõigile midagi.


Hoia tooted on lausa teraapilised ning turgutavad keha kõrval ka vaimu, sest hoolitsetud ja kaunis nahk annab meile juurde ensekindlust ja julgust. Lisaks on hetkel ju just selline aeg, mil inimesed jagunevad kaheks, ühtedeks, kellel on aega küll, kes arendavad ennast ning õpivad uusi asju ning teisteks, kellel ei ole enam üldse aega, sest nad on päevatöö kõrvalt ka lasteaiakasvatajad, õpetajad, kokad ja treenerid. Kindel on aga see, et me kõik anname oma parima, et see keeruline aeg üle elda ja kindel on ka see, et me kõik vajame päeva lõpus mõnusat puhkust, lõõgastust ja rahu. 

Miks siis mitte kasutada oma koduseks lõõgastavaks spaaks just neid tooteid, mis on meie kodumaal Saaremaa kadakate vahel välja mõeldud ja toodetud, mis on biolagunevad ja enamjaolt vegansõbralikud (va. huulepalsamid ja deodorandid, sisaldavad mesilasvaha), loomtestimata ja mille pakendid on võimalik kerge vaevaga tootjale tagastada. 

Teeme õigeid valikuid ja hoiame Eesti inimesi, ettevõtteid ning iseennast. 

Ja kasutame Hoia tooteid ostes koodi HOIAEESTIT, see kood annab 20% soodustust kõigile täishinnaga toodetele. 










Comments