Ostuvaba aasta teine kuu, üks ost ja muidu üsna suur asjade sissevool

Oioi, veebruaris ei kirjutanud ma ühtegi blogipostitust. Kahjuks ei saa ma lubada ka, et märtsis palju aktiivsem olen... aga siit tuleb lubatud igakuine kokkuvõte mu ostuvabast aastast.


Veebruar oli mu sünnipäevakuu ja sellepärast oli sel kuul ka mu ellu keskmisest suurem asjade sissevool, aga ma suutsin selle nii korraldada, et sain kingituseks ainult ja üksnes vajalikke asju JA RAAMATUID! Päris kellelegi öelda, et ma ühtegi kingitust ei taha tundus mulle ka ebamõistlik, sest ma tean, et inimestele meeldib kingitusi teha ja mis seal salata, mulle meeldib neid ka saada! ♡

Näiteks sain ma endale imemõnnad kindad ja selle roosa näorulli, millest eelmisel kuul puudust tundsin. Kasutan seda tõesti hoolega! Mul mingi kortsude kinnisidee tekkinud, kirjutan sellest millalgi pikemalt. Hahha ja kindad unustasin juba pärast teatrit Anu juurde, pole mulle seda kindaõnne antud ikka. 

Lisaks voolas mu juurde läbi universumi hea tahte ja mu õe Kadri ka üks Instagramis võiduks saadud Reet Ausi t-särk. Olen selle kingituse eest õele väga-väga tänulik ning muidugi ka Aus design meeskonnale, et nad õiget asja ajavad. 

Kui ostusoovist endast rääkida, siis seda ei tekkinud mul vist mitte kordagi, olen sellest täielikult üle saanud. Yagas oskan käia ainult asju üles laadimas ja raha oma kontole kandmas (minu pood) , reaalselt poes pole sel kuul ma isegi eriti käinud ning mõtet riiete või tilu-lilu ostmiseks pole ka vist kordagi isegi pähe tulnud. 

Ühe asja ma siiski ostsin veebruaris ja selleks oli 50 mm objektiiv, võtan seda kui õppe- ja töövahendit ning naudin täiega. Kasutasin selleks ostuks Yagas teenitud ja sünnipäevakingiks saadud raha. 

Mu teised postitused samal teemal:

1. Esimene kuu

2. Ettevalmistus

Vot, mul läheb selle ostuvaba aastaga nii hästi, et sellest on vist isegi natuke igav lugeda ja ka kirjutada. Hahha, vahepeal mõtlengi, et see nii normaalne ju, et inimesed ei osta koguaeg midagi, et miks ma üldse sellest nii suure numbri teen...

AGA siis tuleb mulle meelde kuidas ma vahepeal tundsin, et lihtsalt tahan midagi osta, raha reaalselt sügeles... ja siis tuleb mulle kohe ka  seemeelde, et teen selle aasta ning selle dokumenteerimisega endale suure teene. 




Comments

  1. Mis sa järelejäänud rahaga teed? Kas on millegi kogumiseks või investeerida?

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on hea küsimus ja mul plaanis sellest ka postitus teha. Sest noh, raha ei ole ju kunagi üle :D

      Delete

Post a Comment